Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Çarşamba

18 Nisan Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyifli geçen sabah programı ile ekranlara geçecek. Keyif dolu kesitler sunan program ile sabahınızı çok daha keyifli ve renkli şekilde geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı keyif dolu akşam programı yayın akışına geçiyor. Komedi dolu kesitler sunan akşam programı ile mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Nisan Çarşamba

Sabah ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı keyif dolu sabah programı yayına geçecek. Hem miniklerin hem de yetişkinlerin eğlenmesine yardım eden renkli programı hafta içi her gün aynı saatte bu Show ekranlarından izleyebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Güncel yaşam programı, heyecan dolu yeni bölümü ile hafta içi her gün yayına başlıyor. Uzman hekimlerin ve profesörlerin katıldığı programda yine diyet, beslenme, lezzetli yemek tarifleri, tedavi yöntemleri ve spor gibi sağlıklı yaşama özgü farklı konulara değiniliyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program sizlerle olacak. Lezzetli ve renkli yemeklerin hazırlandığı program ile keyifli ve iştah açıcı bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı keyifli program ile yayın akışına devam ediliyor. Anadolu gelinleri, yine ikram, dekorasyon, nişan, kına ve düğün gibi farklı kulvarlarda yarışıyor ve konuk olunan gelin adayı yorumlanarak çeşitli puanlara tabi tutuluyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Show programına yine ünlü camiasından farklı simalar katılıyor ve birbirinden renkli kesitler ortaya çıkıyor. Müzik ve kahkaha eşliğinde geçen program ile mükemmel bir gün ortasına hazırlanabilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu bültenden takip edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeler ekranlarınızda yer alacak.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu show programı ile eğlenceli bir akşama giriş yapabileceksiniz. 7’den 70’e herkese hitap eden renkli yayın ile mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. 23:45’de “Gece Hattı” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Güncel yaşama özgü tüm merak edilen gelişmeleri bu programdan detayları ile öğrenebilirsiniz. 00:30’da “Servet” adlı yeni dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 03:00’da “Yeni Gelin”, hemen ardından 05:30’da ise “Kalp Atışı” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayında olacak.

Haberin Devamı