Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ekim Çarşamba

18 Ekim Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, 07:30’da başlayacak olan “Güldüy Güldüy Show Çocuk” ile ekranlara giriş yapıyor. Çocukların eğlenerek izleyeceği program üstelik yetişkinlerin de hoşuna gidiyor. Akşam kuşağında ise “Güldür Güldür Show” yeni bölümü ile yine sevenlerini güldürmeyi başaracak. Show TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ekim Çarşamba

Sabah erken vakitlerde yayına giren “Güldüy Güldüy Show Çocuk” eğlence dolu bir yayın akışı ile çocukları baş başa bırakıyor. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı program canlı canlı ekranlarınız karşısına çıkıyor. Hayata dair hem sağlık hem sosyal hem de güncel konuların tartışıldığı programda renkli anılarda görebileceksiniz. Ayrıca farklı dallarda pişirilen lezzetli yemekler ile mutfaklarınızda yeni tatlar deneyebilme fırsatı yakalayabileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” yayın akışına geçecek. Farklı lezzetlerin hoş sohbetler eşliğinde pişirildiği program sayesinde sizde tarif defterlerinize yepyeni tatlar ekleyebilir ve dilediğiniz zaman deneyimleyebilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” isimli program Show TV ekranlarınızda olacak. Programda her hafta Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılan gelin yarışmacılar yarışıyor. Çeyiz, kına, düğün ve ev eşyası gibi daha pek çok alanda incelemeler yapılıp yorumlanıyor. Eğlenceli anlar yaşamak ve güzel bir TV keyfi gerçekleştirmek için seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” isimli yaşam programı ekranların karşısına geçiyor. Deneyimli alt yapısı ve seçkin muhabirleri ile yayın yapmaya devam eden programda, yine farklı faili meçhul cinayetler ve kayıp dosyaları masaya yatırılacak. Nefes kesen canlı program ile farklı acıklı hikayelere ve olaylara tanıklık edebileceksiniz.

18:45’de “Show Haber” canlı canlı yayın akışına başlıyor. Haber bülteninde, dünya gündemini meşgul eden siyasi, sosyal, ekonomik ve sağlık alanındaki pek çok olay seyircilere aktarıyor. 20:00’da “Güldür Güldür Show” bomba gibi yeni bölümüyle karşınıza çıkıyor. Eğlence programında, farklı yaşamsal kesitler komik şekilde sevenlerine aktarılmaya çalışılacak.

23:30’da Zeliha Saraç’ın sunduğu “Gece Hattı” isimli program sevenleri ile buluşacak. Yeni haftanın yayınında gündelik yaşamda gelişen ve pes dedirten pek çok olaya şahit olabileceksiniz. 00:30’da “Klavye Delikanlıları” adlı popüler dizinin tekrarını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

02:30’da “Seda ve Uğur’la” adlı yaşam programı, 04:30’da ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizi tekrar bölümleriyle ekranlarda olacak.