Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi

18 Aralık Pazartesi günü Show TV yayın akışı 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu renkli bir yayın ile güne keyifli bir başlangıç yapacak. Çocukların hayranlıkla seyrettiği neşeli ve sevimli programın tekrar bölümü sabahın ilk saatlerinde güzel bir zaman dilimi geçirmenize yardımcı oluyor. Akşam kuşağında ise “Çukur” adlı nefes kesen dizinin yeni bölümü ekranlara merhaba diyor. Mücadele v aksiyon dolu kesitleriyle pür dikkat seyredebileceğiniz bir yeni bölüm daha sizlerle…Saat 20:00’da sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi

Sabah ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı Evrim Akın’ın sunduğu renkli program yayın akışına başlıyor. Eğlence dolu programın hemen ardından saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayın akışında yerini alacak. Güncel yaşama dair geniş içeriği ile öne çıkan canlı yayın programında yine sağlıktan beslenmeye, diyetten spora kadar pek çok yaşamsal konu ele alınacak. Uzman doktorların katılımıyla sunulan programı seyrederek sağlıklı yaşama dair pek çok bilgi edinebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemeklerin hazırlandığı program ekranlarınıza gelecek. Birbirinden renkli kesitlerle zenginleştirilen programı seyrederken hem birbirinden tatlı yemek tarifleri öğrenebilecek hem de TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen yarışma programı sizlerle… Anadolu’nun farklı destinasyon noktalarında organize edilen programa her hafta farklı şehirden 5 ayrı yarışmacı katılıyor ve yarışmacılar kendi gelenekleri doğrultusunda yarışıyor. Nişan, kına, düğün, ev dekorasyonu ve çeyiz gibi farklı kulvarlarda değerlendirilerek en yüksek puanın sahibi olan kişi haftanın son günü büyük ödülü almaya hak kazanıyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Yıllar boyu tek bir izine dahi rastlanılamayan kayıplar ve neden işlendiği belirsiz pek çok cinayet olayları.. Her kesiti farklı yaşanmışlıklı işaret eden programı seyrederken bazen heyecanlı anlı yaşayabilecek bazen hüzünlenebilecek bazen de olaylar karşısında hayrete düşeceksiniz. 18:45’de “Show Haber” ile akşam haberleri yayın akışına geçiyor. Gündemin en sıcak olayları, çarpıcı konu başlıklarıyla ekranlarınıza aktarılacak. Haber dünyasının en sıcak son dakika gelişmeleri hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olmak istiyorsanız akşam haberlerini takipte kalmanız yeterli…

20:00’da “Çukur” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından saatler 00:15’e geldiğinde “Gece Hattı” adlı yaşamsal konuları ele alan güncel program canlı canlı ekranlarınızdaki yerini alıyor. 01:15’de “Yeni Gelin” adlı sevilen dizinin tekrarını izleyebilme fırsatı bulabileceksiniz. Ardından 02:15’de “Seda ve Uğur’la” adlı güncel programın, 05:15’de ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizinin tekrar bölümü yayına yansıyacak.

Haberin Devamı