Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba

17 Ocak Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, 07:30'da "Çocuktan Al Haberi" adlı eğlenceli ve renkli bir program ile güne başlangıç yapıyor. Çocukların komedi dolu anlarını detaylı şekilde gözler önüne seren programı izlerken hem eğlenebilecek hem de sabahınızı daha renkli kılabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Güldür Güldür Show" adlı kesintisiz eğlence sunan renkli yayın sizlerle. Çarşamba akşamınızı, komedi dolu skeçlerle süslemeye hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ocak Çarşamba

07:30'da "Çocuktan Al Haberi" adlı renkli programı seyrederek sabahınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Evrim Akın'ın sunduğu yayını izlerken hem çocukların eğlenceli konuşmalarına hem de yarışmacıların heyecanla karışık komik hallerine tanıklık edebileceksiniz. Ardından 09:00'da "Zahide Yetiş'le" adlı sabah programı yayında yerini alacak. Diyet, beslenme, spor, yaşam ve sağlık gibi pek çok geniş içeriği ile yayına devam eden program, 7'den 70'e herkesin sevileni olmaya devam ediyor. Kendinize vakit bulabiliyorsanız hafta içi her gün ekranlarınız karşısından bu keyifli sabah programını izleyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00'da "Pelin Karahan'la Nefis Tarifler" adlı yemek programının yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Sağlıklı yemek tarifleri ile renkli dakikalar yaşatan programı izlerken hem eğlenceli dakikalar geçirebilecek hem de enfes lezzetlerle tanışabileceksiniz. 13:00'da "Gelin Evi" adlı renkli programın yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alıyor. Yarışmacı gelinler; dekorasyon, çeyiz, kına gecesi, düğün ve ikram gibi farklı konularda puanlanıyor ve haftanın final günü de kazanan şanslı yarışmacı belirleniyor.

Haberin Devamı

15:00'da "Seda Sayan'la" adlı eğlence dolu show programı sizlerle olacak. Canlı yayına geçen programı izlerken hem müzik eşliğinde eğlenebilecek hem de gün ortanızı renkli ve hareketli hale dönüştürebileceksiniz. 18:00'da "Uğur'la Fenomen Avı" adlı programın yeni bölümü ekranlarınıza geçecek. Türkiye'nin gizli kalmış yeteneklerini gün yüzüne çıkartmayı amaçlayan renkli programı, hafta içi her gün aynı saatte Show ekranlarınızdan seyredebileceksiniz. 18:45'de "Show Ana Haber" adlı canlı haber bülteni başlıyor. Gündemin tüm gelişmelerini, tek tek ele alan bültenden merak ettiğiniz konulara da cevap bulabileceksiniz.

20:00'da "Güldür Güldür Show" adlı renkli program ile akşam kuşağı başlıyor. Komedi dolu skeçleri izlerken çocuklarınızla birlikte gülebilecek ve eğlenceli anlara birlikte ortak olabileceksiniz. 23:45'de "Gece Hattı" adlı gündemin ötesindeki yaşanmış hikayeleri ele alan güncel program ekranlara geçiyor. 00:30'da "Yeni Gelin" adlı dizinin tekrarı yayında yerini alıyor. Hemen ardından 03:00'da "Seda Sayan'la" adlı programın, 05:00'da ise "Aşk Laftan Anlamaz" adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza yansıyor.

Haberin Devamı