Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi

16 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sabah programı ile ekranlar karşısına çıkacak. Çocukların masum konuşmaları ile ekranları renklendiren programı hafta içi her sabah seyrederek güzel anlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Sürükleyici kesitleri ile heyecanı doruklara çıkartan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi sağlayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Nisan Pazartesi

Sabah saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program ile yayın akışı başlıyor. Miniklerin masum konuşmalarını gözler önüne seren program, keyif dolu bir sabaha başlayabilirsiniz. Evrim Akın’ın sunduğu yarışma, hem küçüklerin hem de yarışmacı adayların eğlenmesini mümkün kılıyor. Ardından saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ekranlara dahil olacak. Hafta içi her sabah başlayan programdan diyet, beslenme, spor, egzersiz gibi konu alanlarına özgü aydınlatıcı pek çok bilgi edinebilirsiniz. Uzman hekimlerin katılımı ile renklendirilen programda ayrıca yemek tarifleri de veriliyor. 7’den 70’e herkese hitap eden program ile güzel bir sabaha uyanabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı başlayacak. Enfes tatta tarifler sunan program ile mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Birbirinden lezzetli, sağlıklı ve pratik yemek tarifleri ekranlar karşısında yerini alacak. Saatler 13:00’a geldiğinde, “Gelin Evi” adlı programın yeni bölümü başlayacak. Yeni gelinler ile yeni bir haftaya başlayan program yine gün ortanızı çok daha renkli hale getirecek.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı ekranlar karşısına çıkıyor. Eğlenceyi doruklara çıkartan programa, birbirinden farklı ünlü simalar katılıyor, gündüz kuşağı çok daha renkli ve keyifli geçiyor. 18:45’de ise “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan tüm gündem gelişmelerini anlık olarak bu bültenden takip edebileceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı nefes kesen dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Akşamınızı daha sürükleyici ve heyecan hale getirmek istiyorsanız bu diziyi kaçırmayın. 00:15’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı ile yayın devam edecek. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri bu programdan öğrenebilirsiniz. 01:15’de “Servet” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. 03:30’da “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 05:45’de ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek.

Haberin Devamı