Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba

16 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programı ile başlıyor. Miniklerin sevimli konuşmaları ile ekranları renklendiren programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek eğlence dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı program ekranlara geçecek. İftar saatlerinin vazgeçilmezi olan programı tüm Ramazan Ayı sonuna kadar Show TV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen programı izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayına geçecek. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile renklenen programdan sağlık, diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi daha pek çok konu alanı hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı program sizlerle olacak. Birbirinden enfes tariflerin hazırlandığı yayın ile damak zevkinize uygun pek çok tarifi öğrenebilirsiniz. Lezzetli, bol çeşitli ve pratik tarifler ile mükemmel bir gün ortasına hazır olun.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı program sizlerle oluyor. Yeni gelinlerle yarışmaya devam eden program ile eğlence dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı yayın programı yayına geçiyor. Show programında müzik eşliğinde bol eğlenceli pek çok ana tanık olabileceksiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni başlıyor. Bülteni izlerken sağlıktan, yaşama, ekonomiden siyasete, emlaktan piyasaya kadar pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı program sizlerle olacak. Akşam saatlerinde başlayan programdan iftar vakitlerinizi renklendirecek pek çok dini bilgiler öğrenebileceksiniz. 20:45’de “Sihirbaz Çetesi” adlı yabancı sinema filmi yayına başlıyor. Akşam sinema keyfi yapmayı tercih ederseniz bu diziyi değerlendirmeyi unutmayın.

22:45’de “Babam ve Oğlum” adlı bir diğer sinema filmi sizlerle olacak. Akşam saatlerinde başlayan iki film ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 01:15’de “Çocuktan Al Haberi” adlı program yayın akışına geçecek. 02:15’de “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısına geçecek. 04:00’da ise “Demet Akbağ ile Aramızda” adlı eğlence dolu yayın sevdikleri ile buluşacak.