Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi

16 Haziran Cumartesi gününe ait Show TV yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence programı ile ekranlara dahil olacak. Miniklerin ve ebeveynlerin severek seyrettiği program ile sabahınızı çok daha keyifli ve eğlence dolu şekilde geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu program ekranlara dahil oluyor. Tekrar bölümü ile yayına başlayan renkli program, tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına çekecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalın.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi

Sabah saatlerinde “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı keyifli programı seyredebileceksiniz. Bol kahkahalı sahneleri ile yayına başlayan renkli program, tüm sevenlerini ekranları karşısına toplayacak. 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı sabah programı karşınızda yerini alıyor. Ebru Akel’in sunumu ile yayına geçen programdan sağlıklı yaşama özgü pek çok püf noktalar ve tüyolar edinme şansı elde edeceksiniz. Egzersizden beslenmeye ve bol çeşitli yemek tariflerine kadar tüm gelişmeler sizlerle olacak. 10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı yayın akışına başlıyor. Magazin dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detayları ile bu sabah programından öğrenebilir ve güne daha renkli bir başlangıç yapabilme imkanı elde edebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program tekrar bölümü ile karşınızda! Programın hayranı olanlar, bir kez daha yayına geçen bu tekrar bölümü ile güzel bir gün ortası geçiriyor. 14:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrarı yayında olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyerek gününüzü daha keyifli kılabilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni karşınızda oluyor. Bültenden sağlık, siyaset, politika, hava durumu, spor ve yaşam gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı programın tekrarı ile karşılaşacaksınız. 23:30’da “Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1” adlı yabancı film yayına başlayacak. Sevilen yabancı film ile gecenize aksiyon ve heyecan katabilirsiniz. 01:30’da “Bilboard 2018 Müzik Ödülleri” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. 03:00’da “Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1” adlı film bir kez daha yayına başlayacak. Hemen ardından 05:00’da “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Eski dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir TV keyfine tanıklık edebilirsiniz.