Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Temmuz Cumartesi

Show TV’nin 15 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Sultanoğlu ile başlıyor ve ardından da Güllü ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Çocuktan Al Haberi Ünlüler programının yeni bölümü Show TV ekranlarında olacak. Show TV’nin 15 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Temmuz Cumartesi

Show TV’nin 15 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 06.00’da Sultanoğlu ile başlıyor ve ardından da Güllü ile devam ediyor. Daha sonra ise Kendine İyi Bak isimli program ekranlarda olacak. Bu programda yepyeni lezzetleri keşfedebilir ve farklı insanlarla tanışma imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca sağlık konularında da bilgi edinebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da yaz günlerinin en çok izlenen programlarından olan Cumartesi Sürprizi Show TV ekranlarında olacak. Magazin dünyasındaki son gelişmeler ve ünlülerin hayatlarında neler olduğunu bu programdan kolayca öğrenebilirsiniz, ayrıca son trendlere dair detayları da takip edebilirsiniz.

13.00’da Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bu programda birbirinden yetenekli çocuklar oyunculuk yeteneklerini sergileyerek sizleri güldürmeye çalışacak. Ardından ise ekranların en sevilen dizilerinden olan Yeni Gelin dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bella İspanyol olan bir genç kızdır ve bir gün sevgilisi ile evlenip onun memleketine, Çukurova’ya gelin gelir. Bundan sonra ise hayatının en komik ve can alıcı dönemleri başlar.

Haberin Devamı

18.45’te Show Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek. Bugünün akşam kuşağında ise sevimli miniklerin yer aldığı Çocuktan Al Haberi Ünlüler ekranlara gelecek. Bu programda ünlüler küçük çocukların onları yönlendirmesi ile yarışmada galip gelmeye çalışıyor ve çocukları anlarken gülmekten geçiyorsunuz!

Ardından ise saat 22.00’da Korkusuz isimli yabancı sinema filmi Show TV ekranlarına gelecek. Filmde Huo Yuanja’nın babası tanınan bir dövüşçüdür ve bir gün büyük usta oğlunun gözleri önünde yenilgiye uğrar. Bu yüzden derin bir utanç içerisinde kalır.

00.00’da ise 15 Temmuz Özel Yayını Show TV ekranlarında olacak.