Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe

15 Mart Perşembe gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu programın tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen programı, hafta içi sabah saatlerinde çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çakallarla Dans” adlı sevilen sinema filminin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen filmi tüm ailece izleyerek eğlence dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe

Sabahın ilk saatlerinde 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümünü izleyerek güne başlayabileceksiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı canlı yayına giriş yapıyor. Hafta içi her sabah Show TV ekranlarına dahil olan program; beslenme, spor, diyet ve hava durumu gibi konu alanlarındaki gelişmeleri detaylı şekilde öğrenmenize yardımcı oluyor. Uzman hekimlerin katılımı ile daha heyecanlı ve bilgi dolu halen programın bugünkü yayınını kaçırmayın!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes lezzetlere imza atan program sizlerle olacak. Lezzetli, hafif, pratik ve sağlıklı yemek tariflerinin ele alındığı renkli yayını izlerken hem gün ortanızı renklendirebilir hem de sofralarınıza yeni tatlar katabilme imkanı bulabilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı ekranlarınıza geçiyor. Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılmış 5 farklı gelin, çeşitli konseptlerde yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı renkli ve keyifli show programı ekranlarınıza geçecek. Keyif dolu programa birbirinden farklı ünlüler konuk oluyor ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı canlı haber bülteni ekranlarınıza geçiyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, piyasa ve emlak gibi farklı konu alanlarında merak ettiğiniz tüm gündem gelişmeleri ekranlarınıza dahil olacak.

20:00’da “Çakallarla Dans” adlı komedi dolu sinema filmi ile baş başa kalabileceksiniz. Ardından 22:15’de “Aşk Sana Benzer” adlı aşk temalı bir başka sinema filmini izleyebileceksiniz. Kahkahalara boğan filmi ailece izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 00:30’da “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. 01:30’da “Çakallarla Dans” adlı sinema filminin tekrarı ekranlar karşısına çıkacak. 03:45’de “Aşk Sana Benzer”, 05:45’de ise “Kalp Atışı” adlı iki farklı dizinin tekrar bölümü başlayacak.