Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba

15 Kasım Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı komedi ve kahkaha dolu bir eğlence programı ile yayın akışına başlıyor. Renkli ve komik anlar yaşatan çocukların konuşmaları ve diğer yanda yarışmacı olarak katılan katılımcılar… Vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bir program ile güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da başlayan “Güldür Güldür Show” adlı eğlenceli komik program ile TV keyfi kaldığı yerden devam edecek. Kanala dair olan yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba

Sabahın erken saatlerinde başlayan “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programı ile hem kendiniz hem de çocuklarınız keyif dolu anlar geçirecek. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı yaşam programı canlı yayında yerini alıyor. Yaşam, sağlık, yemek, diyet ve daha fazlası…. Değerli konuklar eşliğinde devam eden programda yine birbirinden güzel vakitler sizleri bekliyor. Sabah programı ile dolu dolu bir sabah geçirebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı yeni bölümü ile yayın akışına başlıyor. Sohbet eşliğinde devam eden programda yemeklerin lezzetli sunumları yanında püf noktaları konusunda da detaylı bilgiler ekranlarınıza geliyor. Siz de programı seyrederken hem keyif dolu anlara tanıklık edebilir hem de mutfaklarınızda deneyimleyebileceğiniz farklı lezzetler öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı renkli ve eğlence dolu program ile gün ortası başlıyor. Farklı bölgelerden katılmış yeni gelinler, hafta içi her gün bir gelin evinde buluşuyor. Gelinler; nişan, kına gecesi, düğün, ev dekorasyonu ve çeyiz gibi farklı konularda yorumlanarak puana tutuluyor ve haftanın sonunda kazanan belirleniyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı canlı program ekranlara giriş yapıyor. Faili meçhul cinayetler, kayıplar ve daha akla gelebilecek pek çok polisiye olay…. Farklı yaşanmış hikayelerin her biri tek tek ayrıntılı şekilde ele alınarak araştırılıyor ve çözüme kavuşturuluyor. 18:45’de “Show Haber” bülteni ile gündemin nabzını yoklayan gelişmeler ekranlarınıza geliyor.

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlencenin ve kahkahanın iç içe geçtiği program ile akşam kuşağı başlayacak. Hemen ardından 23:30’da “Gece Hattı” ile gündem ötesi konular irdelenecek. 00:30’da da “Klavye Delikanlıları” adlı yerli dizinin tekrarı sevenleri ile buluşuyor.

02:45’de “Çukur”, 05:30’da ise “Gülümse Yeter” adlı iki dizinin tekrar bölümü ekranlardaki yerini alıyor.