Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi

14 Nisan Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 08:15’de Ebru Akel’in sunduğu “Kendine İyi Bak” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı komedi ve eğlence dolu dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Konak halkında gelişen olaylar, kah güldürürken kah ağlatacak. Cumartesi akşamınızın daha çok renkli ve keyifli geçmesini istiyorsanız bu fenomen diziyi kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi

Sabah 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı başlayacak. Beslenmeden spora, diyetten egzersize kadar pek çok konu alanına özgü gelişmeler bu programda ele alınıyor. Sağlıklı yaşamı destekleyen renkli program ile hafta somu sabahınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. 10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı komedi ve eğlence dolu magazin programı yayın akışına geçecek. Ünlü camiasına özgüm en bomba gelişmeler, detayları ile bu yayında ele alınıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes yemek tariflerini görebileceğiniz renkli program göze çarpıyor. Diyar diyar gezerek damak zevklerinize uygun farklı tarifler bulmaya çalışan ünlü sunucu, aynı zamanda farklı yörelerin kültürlerini ve folklorik özelliklerini gözler önüne seriyor. 14:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli çocuk programının tekrar bölümü ekranlarınızı dolduruyor. Gün ortasında başlayan programı sonuna kadar izleyebilir ve heyecan dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:15’de fenomen dizi “Tehlikeli Karım” tekrar bölümü ile yayında olacak. Show ekranlarınızın yeni dizisinde, aşk evliliği ile başlayan bir ilişkinin haya telaşı ile nasıl değiştiğini konu ediniyor. Dizinin konusu aşk olmasına rağmen kara mizaç ve suçluluk temaları da çok güzel yansıtıyor. Hemen ardından saat 18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkıyor. Sağlık, siyaset, emlak, politika, piyasa, hava durumu, yaşam ve spor gibi konu alanlarına özgü tüm güncel gelişmeler işleniyor, detayları ile seyirci kitlesine aktarılıyor. 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü ile mükemmel bir akşama hazır olun. Komedi dolu dizinin yeni bölümünde yine pek çok şaşırtıcı olay yaşanıyor. 00:15’de “Servet” adlı yeni dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. 02:45’de “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 05:15’de “Servet” adlı dizinin tekrar bölümünü bir kez daha seyredebilirsiniz.