Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba

14 Mart Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence ve renklilik dolu program ile ekranlara dahil oluyor. Sevilen program, Evrim Akın’ın keyifli sunumu ile hafta içi her sabah yayına geçiyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı keyifli ve eğlence dolu yayın sizlerle olacak. Hem ailenizi hem de çocuklarınızı mutlu eden bu programı seyrederek güzel bir çarşamba akşamı yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba

Sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program tekrar bölümü ile yayına geçecek. Miniklerin keyif içinde seyredebilecekleri yayın, aynı zamanda yarışmacıların heyecanlı anlarını da gözler önüne seriyor. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı canlı yayın programı ekranlara geçiyor. Hafta içi her sabah ekranlarınız karşısında yerini alan yayın, sağlıklı yaşamdan beslenmeye, spordan çeşitli tedavi yöntemlerine kadar pek çok konuda bilgilenmenizi sağlıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Pratik, lezzetli, sağlıklı ve çeşitli tarifler öğrenmek istiyorsanız bu yayını sakın kaçırmayın. 13:00’da “Gelin Evi” adlı sevilen program ekranlara dahil olacak. Hafta içi her gün devam eden yarışma programında, yeni gelinler çeşitli alanlarda yorumlanmaya devam ediyor ve haftanın finaline doğru ilerleniyor.

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı ekranlara geçiyor. Birbirinden farklı ünlülerin katılımı ile daha renkli ve keyifli hale dönüşen yayını sevdiklerinizle birlikte kahvenizi yudumlarken seyredebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı canlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detaylı şekilde bültenden öğrenebileceksiniz. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, emlak, hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeler detayları ile ekranlarınızda yer alacak.

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence ve komedi dolu renkli program ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Komedi dolu skeçleri izlerken bol kahkahalı anlara tanıklık edebilecek ve akşamınızı daha renkli hale dönüştürebileceksiniz. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. 00:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 03:00’da “Seda Sayan’la” adlı programın, 05:00’da ise Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor.