Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba

Show TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli programın eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine isimli komedi filmi ekranlarda olacak.

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba

Show TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 07.30’da Gelin Evi programının eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Hemen ardından ise Zahide Yetiş’le isimli program ekranlarda olacak. Her bölümünde sağlığa dair birçok formül paylaşılan programda bu haftada da konuklarla birlikte sağlık üzerine sohbetler yapılacak ve yararlı karışımlar paylaşılacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise Nursel’in Evi’nde isimli program Show TV ekranlarında olacak. Ramazan ayında iftar sofralarınız için birbirinden lezzetli yemek tariflerini bu programdan öğrenebilirsiniz. Saat 13.00’da ise Gelin Evi isimli program başlayacak. Yeni gelinlerin marifetlerini ve çeyizlerini yarıştırdığı bu programda yine renkli dakikalar yaşanacak.

Saat 15.00’da ise Evleneceksen Gel isimli kadın programı ekranlarda olacak. Yeniden evlenmek isteyenlerin ve bekâr olanların adresi olan programda adaylar talipleri ile karşılaşmayı bekleyecek. Hemen ardından ise Show Haber ile birlikte haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde meydana gelen olaylara dair son gelişmeler bu bülten ile aktarılacak.

Haberin Devamı

Show TV’nin bu akşamki kuşağında ise Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine isimli yerli sinema filmi yer alıyor. Çeto ve Muro cezaevinden daha yeni çıkmıştır ve devrimi başlatabilmek için memleketlerinin yolunu tutmuşlardır. Fakat köyde onları bekleyen sürprizden habersizdirler. İstediklerini yapmaya çalışan Çeto ve Muro’nun başı bir türlü beladan kurtulamaz.

Filmden hemen sonra ise Vay Başıma Gelenler isimli sinema filmi Show TV ekranlarında olacak. Hüsnü Şenlendirici’nin de yer aldığı filmde gülmek garanti! Murat ve Mete isimli iki yakın arkadaş, paraya çok ihtiyaçları olduğu bir anda Bergama’ya doğru yol alırlar ve burada olaylar başlar. İkisi birlikte maceradan maceraya sürüklenirler.

Saat 00.30’da ise Kadri’nin Götürdüğü Yere Git sinema filmi ekranlarda olacak.