Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 14 Ekim Cumartesi

14 Ekim Cumartesi gününe ait Show TV yayın akışında “Güldüy Güldüy Show Çocuk” programı yayına başlıyor. 06:15’de başlayan program eğlenceli ve komik anları ile hem çocukları hem de yetişkinleri güldürmeyi başarıyor. Akşam saatlerinde “Yeni Gelin” isimli dizi yepyeni bölümü ile sevenlerinin karşısına geçecek. Renkli ve eğlence dolu diziyi izlemeyi unutmayın. Show TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var?- 14 Ekim Cumartesi

Sabahın ilk ışıklarında ekranlarınıza gelen “Güldüy Güldüy Show Çocuk” programı tekrar bölümü ile yayına geçiyor.Programın hemen ardında 08:30’da “Kendine İyi Bak” isimli program ekranlarınızı süslüyor. Ebru Akel’in sunduğu programda, sağlık problemlerinden yemek seçeneklerine kadar pek çok alana dokunuş yapılıyor. Programa bu hafta yine birbirinden başarılı diyetisyenler, yemek bloggerleri ve değerli konuklar katılacak.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” canlı yayını ile sevenlerini kucaklıyor. Ünlülerden sanatçılara kadar pek çok kişinin özel yaşantısı yine magazin programında...Elif Özkul’un sunduğu “Cumartesi Sürprizi” yine hiç bir yerde bulamayacağınız bomba gibi röportajlarla ve haberlerle seyircilerini memnun edecek. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı program yayına geçiyor. Diyar diyar gezen kıymetli sunucunun komik anlarına ve yöresel yemek tariflerine tanık olabileceksiniz. 14:00’da “Klavye Delikanlıları” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza gelecek. Yeni bölümünü kaçıranlardanız hafta sonu yayınlanan bu tekrar bölümünü mutlaka izleyin.

Haberin Devamı

17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence programının yeni bölümü ekranların karşısına çıkıyor. Evrim Akın’ın sunduğu program, renkli çocukların komik anlarını ve sorular karşısındaki tepkilerini gözler önüne seriyor. 18:45’de “Show Haber” bülteni tarafsız ve güncel verileri ile yayına başlıyor. Haber saatinde dünya gündemine yansıyan tüm gelişmeleri en ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

20:00’da “Yeni Gelin” adlı fenomen dizi yeni bölümüyle yayına başlıyor. Bozok Konağı’nda meydana gelen gelişmeleri ve renkli anları yine ekranlarınız karşısında öğrenebileceksiniz. 00:15’de “Kalp Atışı” adlı dizi tekrar bölümü ile yeniden seyircileriyle buluşuyor. 02:30’da “Cumartesi Sürprizi” adlı program tekrarı ile gece kuşağını renklendiriyor. Gündüz izleme fırsatı bulamadıysanız ve geceleri TV keyfi yapmaktan hoşlanıyorsanız mutlaka ekranlarınızın başına geçin. Birbirinden bomba haberleri ve röportajları magazin programı aracılığıyla öğrenebileceksiniz. 04:15’de ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı