Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar

Show TV 13 Ağustos Pazar günü yayın akışı Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Kendine İyi Bak programı ekrana geliyor. İlerleyen saatlerde ise Pazar Sürprizi ve Çocuktan Al Haberi Ünlüler programları yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Çocuktan Al Haberi Ünlüler yeni bölümüyle yayına giriyor. Çocuktan Al Haberi programının hemen arkasından yabancı sinema filmi Paris’ten Sevgilerle yayında oluyor. Gece kuşağında da Gülcemal yerli sinema filmi yayınlanıyor. 13 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar

07.00’da yetenekli çocukların skeçler canlandırdığı Güldüy Güldüy Show Çocuk programı ile yayın akışı başlıyor. Birbirinden yetenekli çocukların hallerini görünce gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Güldüy Güldüy Show Çocuk programının hemen ardından ekrana Ebru Akel’in sunumuyla Kendine İyi Bak geliyor. Sağlık alanında tüm gelişmeler kalpten, sağlığa kadar tüm sağlık problemleri Kendine İyi Bak programında konuşuluyor. Programa konuk olarak da ünlü şefler ve bloggerlar katılıyor. Kendine İyi Bak programından sonra ekrana Pazar günlerinin vazgeçilmezi Pazar Sürprizi magazin programı geliyor. Magazine dair olan tüm olayların yer aldığı program 10.00’da Show TV ekranlarında!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da akşam kuşağında yeni bölümü yayınlanacak olan Çocuktan Al Haberi Ünlüler yarışma programının tekrak bölümü yayınlanıyor. Ardından Show TV’nin sevilen dizisi Rüya tekrar bölümüyle Show TV ekranlarında oluyor. Bu bölümde bakalım Faysal vermiş olduğu kadardan pişman olacak mı? Rüya yerli dizisi bittikten hemen sonra ekrana Show Haber geliyor. Dünya ve Türkiye genelinde meydana gelen tüm haberleri en hızlı şekilde öğrenmek istiyorsanız Show Haber 18.45’te Show TV ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Çocuktan Al Haberi Ünlüler eğlenceli yarışma programı yayın akışında yerini alıyor. Evrim Akın’ın sunumuyla gerçekleşen programın her bölümüne farklı ünlüler konuk oluyor. Ünlülerin tahmini üzerine çocuklara sorulan sorular hiç beklenmedik cevaplar ile geri dönüyor. Evrim Akın’la Çocuktan Al Haberi Ünlüler bittikten sonra Paris’ten Sevgilerle yabancı sinema filmi yayın akışına giriyor. Film John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kelly Preston, Kasia Smutniak ve Amber Rose Revah gibi efsanevi bir oyuncu kadrosu barındırıyor. Aksiyon severlerin mutlaka izlemesi gereken film saat 22.00’da Show TV ekranlarında!

00.00’da yerli sinema filmi Gülcemal yayınlanıyor. Filmde hayatı boyunca hiç görmediği babasının ölümünden sonra yollara düşen bir karakterin hikayesi anlatılıyor. Komedi türünde filmleri seviyorsanız Gülcemal’i sakın kaçırmayın! Gülcemal’den hemen sonra kaçıranlar için Paris’ten Sevgilerle yabancı sinema filmi tekrar verilecektir.

Haberin Devamı

Yayın akışının sonlarında ise sabah kuşağında canlı olarak yayınlanan Pazar Sürprizi magazin programının tekrar bölümü yer almaktadır. Pazar Sürprizi bittikten sonra da Aşk Laftan Anlamaz yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanacaktır.