Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Mart Pazartesi

12 Mart Pazartesi gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Çocukların komedi dolu konuşmalarını gözler önüne seren program, yarışmacıların da keyif dolu anlar geçirmesini sağlıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Macera ve gerilim dolu kesitler sunan diziyi, ailenizle birlikte izleyerek akşamınızı daha hareketli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 12 Mart Pazartesi

Sabah ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programı izleyebileceksiniz. Evrim Akın’ın sunduğu programı, çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ekranlarınızı renklendiriyor. Sabahın ilk saatlerinde yayına geçen program; beslenmeden spora, diyetten hastalıklara kadar sağlıklı yaşama özgü pek çok konuda bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. 12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı renkli yemek programı ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen programı izlerken hem mutfaklarınıza birbirinden güzel tatlar kazandırabilecek hem de güzel anlara tanıklık edebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı renkli program yayına geçiyor. Birbirinden farklı 5 gelinle yine güzel bir hafta sizleri bekliyor. Heyecanlı ve renkli anlara tanıklık etmenizi sağlayan programı hafta içi her gün ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz. 15:00’da “Seda Sayan’la” canlı Show programı yayın akışına geçiyor. Birbirinden renkli ve heyecanlı anlar yaşatan programa birbirinden farklı ünlüler katılıyor ve güzel bir gündüz kuşağı geçirmeniz mümkün hale geliyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Gündemi ilgilendiren tüm güncel gelişmeler ve yaşanan olaylar tek tek ayrıntıları ile karşınıza çıkıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, siyasetten hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu alanı hakkındaki gelişmeleri öğrenebileceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor ve tüm seyirciler ekran başına kilitleniyor. Ardından 00:15’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. Hayatın içinden çıkan pek çok tüyler ürpertici olayı bu gece programından öğrenebilirsiniz. 01:15’de “Korkusuz” adlı yabancı sinema filminin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:15’de bir başka yabancı film ile sinema keyfi yapabileceksiniz. 05:15’de ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı