Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba

11 Nisan Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programının tekrar bölümü sizlerle olacak. Miniklerin renkli konuşmalarını gözler önüne seren program ile sabahınızı çok daha güzel ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı programın yepyeni bölümü sizlerle olacak. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen yayın, 7’den 70’e herkesin eğlenceli vakitler geçirmesini mümkün kılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba

Sabah ilk saatlerde “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programı ekranlara geçecek. Evrim Akın’ın sunduğu renkli yayın, hem eğlenmenize hem de yarışmacıların komedi dolu anlarına tanıklık etmenize yardımcı oluyor. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ekranlarınızda. Hafta içi her sabah ekranlar karşısına çıkan programdan sağlık, beslenme, diyet ve tedavi yöntemleri gibi farklı alanlarda detaylı bilgiler edinebilirsiniz. 12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program yayına geçecek. Birbirinden renkli konukların katılımı ile devam eden yayından mutfaklarınıza ekleyebileceğiniz birbirinden lezzetli yemek tarifleri öğrenebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı programın yepyeni bölümü ekranlarınızda. Yeni haftanın yeni gelinleri ile devam eden yayın, yine dekorasyon, ikram, nişan ve düğün gibi farklı kategorilerde yarışma imkanı sunacak. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı sizlerle oluyor. Birbirinden eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsanız bu show programını sakın kaçırmayın. Ünlülerin katılımı ile renklenen yayın, mükemmel bir gün ortası geçirmenizi sağlıyor. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Gündemin tüm çalkantılarını ve güncel olaylarını detayları ile bu bültenden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu show programı yayına geçecek. Yeni bölümü ile ekranlar karşısına çıkan program, komedi ve eğlence dolu skeçleri ile bol kahkahalı anlar vaat ediyor. 23:45’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Gündemi meşgul eden en çarpıcı olaylar ve gelişmeler, bu güncel programda ele alınacak. 00:30’da “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. 03:00’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 05:30’da ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrarı sevenleri ile buluşuyor.