Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi

11 Haziran Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı neşe kaynağı renkli program ile ekranlar karşısına çıkacak. Hem miniklerin hem de ebeveynlerin severek seyrettiği bu yayını siz de kendi çocuklarınızla birlikte izleyerek güzel bir sabah geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin sezon finali yayın akışına dahil olacak. Yine aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle karşınıza çıkan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgiye erişmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü ekranlarda yerini alacak. Evrim Akın’ın sunumundan çıkan yayını sevdiklerinizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Hemen ardından saat 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayın akışına geçiyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayına bağlanan programda pek çok çeşitli konuya değiniliyor. Alanında uzman hekimlerin katıldığı yayın ile güzel bir sabaha şimdiden hazırlıklı olun! Saatler 12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı yayına başlıyor. Envai çeşit tarifi ile her gün sofralarınızı donatmanızı sağlayan yayın sayesinde damak zevkinize uygun pek çok çeşit yeni lezzetle tanışabileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Show ekranlarının vazgeçilmezi olan yayın yeni gelinlerin evlerini ve adetlerini tanıtıyor. Gelinler arasından en yüksek puanı alan kişi ise yarışmanın kazananı seçiliyor. Heyecan dolu bir gün ortası geçirmek isterseniz programı izlemeyi sakın unutmayın.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı yayın akışına başlıyor. Müzik ve eğlence eşliğinde geçen yayını sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, hava durumu ve spor gibi daha pek çok konu başlıklarına ait gelişmeleri görebileceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı dizinin sezon finali ile sürükleyici bir akşam sizleri bekliyor. Aksiyon ve gerilim dolu sahnelerle zenginleştirilen dizi, mükemmel bir son ile ekranlara ara verecek. 00:15’de “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümünü bir kez daha seyredebileceksiniz. 02:45’de “Seda Sayan’la” adlı show programının tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Hemen ardından 04:45’de ise “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrarı yayına geçiyor.