Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma

Show TV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışında ilk olarak Gelin Evi programı yayınlanıyor. Ardından yayın akışı Hayat Güzeldir programının yeni bölümüyle devam ediyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde ise Yeni Gelin dizisi ve Çocuktan Al Haberi Ünlüler programı yayınlanıyor. Akşam kuşağında Kalp Atışı yerli dizisinin yeni bölümü yayına giriyor. Gece kuşağında da Ölüm Savaşçıları yabancı sinema filmi Show TV ekranlarında gösteriliyor. 11 Ağustos Cuma günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma

Show TV 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı 07.00’da Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Gelin Evin’de yarışmacı olarak katılan gelinler birbirlerinin evlilik aşamalarını değerlendirerek puanlama yapıyorlar. Puanlama sonucunda en yüksek puanı alan gelin ödülün sahibi oluyor. Gelin Evi’nin ardından Hayat Güzeldir programı Show TV ekranlarına geliyor. Hayat Güzeldir’de çocuk bakımından sağlığa, sağlıktan yemek tariflerine kadar tüm konular konuşuluyor. Hayata dair her şeyin yer aldığı Hayat Güzeldir programı 10.00’da Show TV ekranlarında!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Yeni Gelin yerli dizisinin tekrar bölümü Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Yeni Gelin dizisinde şehirli bir genç kızın gelinlik anlarında yaşadıkları konu alınıyor. Yeni Gelin yerli dizisinden sonra Show TV ekranlarının sevilen programlarından Çocuktan Al Haberi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Farklı ünlülerin katılımıyla gerçekleşen programın sunuculuğunu Evrim Akın yapıyor. Çocukların sorulara verdiği cevaplar ünlülere ve seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Haberin Devamı

18.45’te Show Haber bülteni yayına başlıyor. Habere dair öğrenmek istediğiniz her şey Show Haber’de! Show Haber bittikten sonra saat 20.00’da Kalp Atışı yerli dizisinin yeni bölümü yayına giriyor. Bu bölümde Mehmet’i kötü durumda gören Aslı ona yardım etmeye çalışıyor. Takip edenlerin merakla beklediği yeni bölüm 20.00’da Show TV’de!

23.30’da Zeliha Saraç’ın sunumuyla Gece Hattı yayın akışında yerini alıyor. Uzman kadrosu ve deneyimli ekibiyle Gece Hattı, bilinmeyen hikayeleri gün yüzüne çıkarıyor. Gece Hattı’ndan sonra da yabancı sinema filmi Ölüm Savaşçıları Show TV yayın akışına giriyor. Ölüm Savaşçılarında İmparator Yong Zheng, kendisine karşı çıkan herkesi yok etmek için bir ölüm ekibi hazırlamıştır. Ekip amacına ulaşmaktadır fakat imparator bu ekibi başka işler için de kullanmaya başlar. Her dakikası aksiyon dolu Ölüm Savaşçıları 00.30’da Show TV ekranlarında!

02.30’da Show TV de bir yabancı sinema filmi daha yayınlanacaktır. Bu yabancı sinema filminin ardından da Gülümse Yeter yerli dizisinin tekrar bölümü yayına girecektir.

Haberin Devamı