Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi

09 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programının tekrarını seyredebilirsiniz. Miniklerin masum konuşmalarını gözler önüne seren program ile sabahınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Show ekranlarının bu heyecanlı dizisini izlerken akşamın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi

Sabah ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Heyecan dolu anlar yaşatan programı izlerken mükemmel bir güne başlangıç yapabileceksiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı güncel yaşam programının yepyeni bölümü ekranlarınızda. Beslenme, diyet, egzersiz ve spor gibi sağlıklı yaşama özgü farklı alanlarda bilgi edinmek istiyorsanız hafta içi her gün bu sabah programını seyredebilirsiniz. Uzman hekimlerin katılımı ile renklendirilen program sabah saatlerinizi daha renkli ve keyifli hale dönüştürüyor. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes tatta yemek tariflerinin yapıldığı program ekranlara geçiyor. Gün ortasında yayına başlayan programdan pek çok tarif seçeneği öğrenebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programında yepyeni bir hafta sizleri bekliyor. Anadolunun farklı noktalarından katılan yarışmacılar; ev dekorasyonu, ikramlık, nişan ve düğün gibi alanlarda yarışma imkanı bulacak. Saatler 15:00’a geldiğinde, “Seda Sayan’la” adlı show programı ile eğlence dolu bir gün ortası sizleri bekliyor. Birbirinden farklı ünlülerin katılımı ile renklendirilen programı keyif içinde izleyebilir ve gününüzü daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Gündeme dair tüm merak edilen tüm gelişmeleri ve yaşanmışlıkları bu bültenden tek tek ayrıntıları ile öğrenebileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi konu alanlarına özgü tüm merak edilenler ekranlara geçecek. 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde heyecanlı kesitler sunan dizi, pazartesi akşamınızı çok daha güzel bir atmosfere bürüyor.

00:15’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı başlayacak. Güncel yaşama özgü tüm merak edilen sıcak gelişmeleri tek tek bu güncel yayından analiz edebilirsiniz. 01:15’de “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 03:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Ardından 05:45’de “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı