Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi

09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı çocuk programı ile başlayacak. Miniklerin masum konuşmalarını izlerken mükemmel bir sabah sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin sezon finalini seyredebileceksiniz. Komedi dolu sahneleri ile yayına geçen diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi

Sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence dolu programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Miniklerin eğlenceli konuşmalarını izlerken hem gülecek hem de bpol kahkahalı bir sabaha merhaba diyebileceksiniz. Ardından 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı sabah programı başlıyor. Ebru Akel’in sunduğu programdan sağlıklı hayata dair pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. Diyet listeleri, yemek tarifleri, spor ve egzersiz tüyoları konusunda aklınıza takılanları rahatlıkla soru olarak yöneltebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı karşınızda olacak. Magazin gündemini meşgul eden tüm gelişmeleri ayrıntılı şekilde bu sabah yayınından seyrederek öğrenme imkanı yakalayabilirsiniz. Ünlülerin hayatına özgü tüm merak edilenler, eğlenceli ve renkli VTR’ler ile sizlere aktarılacak. 13:00’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Aksiyon, gerilim ve macera dolu sahnelerle dikkati çeken diziyi, ailece izleyerek sürükleyici bir öğle arası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlenceli ve renkli programın yeni bölümü başlayacak. Ekranların sevilen programını izleyerek güzel bir hafta sonu geçirebilir ve çocuklarınızı eğlendirebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında olacak. Bültenden sağlık, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı dini program yayına geçecek. Programı, Ramazan ayının son gününe kadar ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.

20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin sezon finali yayına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü izleyerek sürükleyici dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 00:15’de “Bölge 13” adlı yabancı sinema filmi yayında olacak. Sevilen film ile gecenize heyecan ve renklilik katabileceksiniz. 01:45’de “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı program yayında yerini alıyor. Sahur vaktinde başlayan dini programdan merak ettiğiniz dini konuları öğrenebileceksiniz. 03:45’de “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programının tekrarı başlıyor. Ardından saat 05:45’de ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümünü izleye

Haberin Devamı