Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Mayıs Pazartesi

07 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence ve keyif dolu program sizlerle olacak. Sabaha erken başlayanlardansanız bu keyifli programın yeni bölümünü izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan dizi ile akşamınıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı show programı yayına geçecek. Evrim Akın’ın sunduğu programda keyif dolu sahneler yaşanıyor. Yayını izlerken hem çocukların masum konuşmalarına hem de yetişkinlerin yarışma anlarına tanıklık edebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ile yayın devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlar karşısında yerini alan programdan beslenme, diyet, spor ve egzersiz gibi sağlıklı yaşama dair pek çok konuda açıklayıcı bilgiler edinebilirsiniZ.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden lezzetli yemek tariflerinin sunulduğu programı seyredebileceksiniz. Birbirinden çeşitli tariflerin yapıldığı yayını keyif içinde seyrederek gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz. 13.00’da “Gelin Evi” adlı programın yeni bölümü başlıyor. Hafta içi her gün Show TV ekranlarında yer alan programda, yarışmacı gelinler pek çok konularda yarışma imkanı buluyor. Ev dizaynı, ikramlık, nişan ve düğün gibi alanlarda puana tabi tutulan yarışmacılarla birlikte güzel bir gün ortasına ortak olabilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı sizlerle olacak. Birbirinden keyifli vakitler sunan show programının bugünkü bölümüne yine ünlü konuklar katılıyor ve kıran kırana devam eden eğlence dolu anlar sizleri bekliyor. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında yerini alacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi daha pek çok konu alanları hakkındaki bilgileri bu programdan öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına başlayacak. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenleri mutlu etmeyi başaran diziyi keyif içinde izleyerek güzel bir haftaya başlangıç yapabilirsiniz. 00:15’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Gündeme dair tüm yaşananları bu programdan takip edebilir ve bilmediklerinizi detayları ile birlikte izleyebilme şansı elde edebilirsiniz. 01:15’de “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. 03:30’da “Servet” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. 05:45’de ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümünü sizlerle oluyor.

Haberin Devamı