Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba

06 Haziran Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli program ile başlıyor. Miniklerin sevimli hallerini gözler önüne seren program ile sabahınızı çok daha neşeli bir hale dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Güldür Güldür Show” adlı komedi dolu program yayın akışında olacak. Bol kahkahalı anlar vaat eden renkli yayını sevdiklerinizle seyrederek akşamınızı daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba

Sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Güne erken başlayanlardansanız bu renkli programı çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. 09:00’da Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı karşınıza çıkıyor. Sabah programından sağlıklı hayata dair tüm aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Hafta içi her gün yayına geçen bu güncel yaşam programını sevdiklerinizle birlikte seyrederek bilmediğiniz pek çok konuda yeni bilgiler edilebilirsiniz. 12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı sizlerle olacak. Birbirinden enfes tariflerin hazırlandığı yayını sevdiklerinizle birlikte seyrederek sofralarınıza yepyeni lezzetler getirebilirsiniz. Pratik, lezzetli, bol çeşitli ve renkli tarifleri öğrenmek için programı keyif içinde izleyebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı program sizlerle olacak. Yeni gelinler, yarışma boyunca ev dekorasyonlarından ikramlıklarına kadar her alanda yarışmaya tabi tutuluyor. Hafta içi her gün yayına geçen program ile güzel bir gün ortası yaşayabilirsiniz. 15:00’da “Seda Sayan’la” canlı yayın programı yayına başlıyor. Show programını seyrederken hem eğlence dolu anlar yaşayabilecek hem de gün ortanızı renklendirebileceksiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına başlıyor. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeler karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı

20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı dini program başlıyor. Programı iftar vaktine kadar seyrederek dini anlamda pek çok konuyu öğrenme şansı elde edebilirsiniz. 20:45’de “Güldür Güldür Show” adlı dini program sizlerle oluyor. Komedi dolu kesitleri ile herkesi güldürmeyi başaran yayını sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. 23:45’de “Vay Başıma Gelenler” adlı sinema filmi ekranlara geliyor.

01:45’de Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı yayın akışına başlıyor. Sahur vakti boyunca izleyebileceğiniz yayından pek çok dini bilgiye değiniliyor. 03:45’de “Gelin Evi” adlı programın tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 05:30’da ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı