Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi

04 Haziran Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu programın tekrar bölümü ile başlıyor. Sabaha erken başlangıç yapanlardansanız televizyonunuzu ilk açtığınız an bu renkli programı seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Polisiye kesitleri ile ekranları renklendiren heyecanlı diziyi pazartesi akşamları Show TV ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi

Sabah saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı programın tekrarını seyredebileceksiniz. Güne erken başlayanlardansanız bu renkli ve heyecan dolu programı sevdiklerinizle birlikte keyif içinde ekranlarınız karşısında takip edebilirsiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ile yayın devam edecek. Programdan sağlıklı yaşama dair tüm tüyoları ve önerileri görebileceksiniz. Uzman hekimlerin ve profesörlerin katılımı ile daha verimli kesitler sunan programdan diyet, beslenme ve spor ağırlıklı bilgiler edinebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program yayına geçecek. Gün ortasında başlayan programdan lezzetli, bol çeşitli ve renkli tarifler görebileceksiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Gelinlerin kayınvalideleri ile kıyasıya devam eden yarışma mücadelesi tüm izleyenleri şaşkına uğratıyor. Hafta içi her gün ekranlar karşısına çıkan program ile güzel ve heyecan dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da ekranların sevilen yüzü “Seda Sayan’la” adlı show programı başlıyor. Ünlü camiasından farklı isimlerim katıldığı program, tüm izleyenlerine eğlence dolu anlar yaşatıyor. Müzik eşliğinde eğlendiren yayını sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir ortası geçirebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Bültenden sağlık, politika, yaşam, hava durumu, spor ve emlak gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri izleyebileceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevilen dizinin aksiyon dolu kesitlerini izlerken akşamınızı daha renkli ve heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Mahalle arasında geçen dizi, ile mükemmel bir pazartesi akşamına hazır olun. 00:15’de “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. 02:45’de “Seda Sayan’la” adlı show programı ekranlarda yerini alıyor. 04:45’de ise Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız gece başlayan bu tekrarını rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı