Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Nisan Pazartesi

02 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programı ile ekranları karşısındaki yerini alıyor. Sabaha ilk uyananlardansanız, Evrim Akın’ın sunduğu bu eğlence dolu yarışma programını sakın izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ile yine tüm nefesler tutulacak. Tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziyi, sevdiklerinizle birlikte keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Nisan Pazartesi

Sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sabah programı ile yayın akışı başlıyor. Programı izlerken hem minik yarışmacıların renkli konuşmalarına hem de yarışmacı ekibin heyecan dolu anlarına tanıklık edebileceksiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah bülteni yayın akışına dahil olacak. Alanında uzman hekimlerin katılımı ile hafta içi her gün devam ede programdan sağlık, din, spor, egzersiz, beslenme ve yemek tarifi gibi farklı konularda yeni bilgiler edinebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı renkli program karşınızda olacak. Birbirinden güzel lezzet dolu yemek seçeneklerini öğrenirken diğer yandan da keyif dolu bir öğle saati geçirebileceksiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programı ile yayın akışına devam edilecek. Birbirinden farklı yeni gelinler, yine bu hafta başında birbirleriyle tanışıyor ve yarışmanın ilk günü başlıyor. Gün ortasında keyif dolu vakitler geçirmek istiyorsanız bu programı sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı show programı yayın akışına geçecek. Farklı ünlülerin katılımı ile renklenen programdan hem müziğin ritmine doyacak hem de bol eğlenceli anların tadını çıkartabileceksiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına dahil olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, anlık olarak bu akşam bülteninden seyredebileceksiniz.

20:00’da “Çukur” adlı gerilim ve aksiyon dolu dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Her karesinde farklı olaylara ışık tutan diziyi, dostlarınızla birlikte pür dikkat seyredebilirsiniz. 00:15’de “Gece Hattı” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Yaşama dair farklı olayları gözler önüne seren programı izlerken tüyler ürpertici gerçeklere tanıklık edebileceksiniz. 01:15’de “Tehlikeli Karım” adlı yeni dizinin tekrar bölümü başlayacak. 03:30’da “Yeni Gelin” adlı dizinin tekrarı yayına geçiyor. Hemen ardından da 05:45’de “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz.