Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi

02 Haziran Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve keyifli çocuk programının tekrarı ile ekranların karşısına çıkacak. Komedi dolu kesitler sunan program ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan ve aksiyon dolu bir akşama kendinizi hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi

Sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı keyif dolu çocuk programının tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sabaha erken başlayanlardansanız bu renkli programı çocuklarınızla birlikte seyretmeyi sakın unutmayın. Ardından 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı tüyoların sunulduğu yayın, her hafta sonu Show TV ekranları karşısında yerini alıyor. Spor, egzersiz, beslenme ve yemek tarifi gibi daha pek çok konuya dair gelişmeleri bu canlı yayın programından öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, Cumartesi Sürprizi” adlı yayın sizlerle olacak. Magazin gündeminin gelişmelerinden haberdar olmanızı sağlayan programı sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Çukur” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında olacak. Sevilen polisiye dizi ile hafta sonunuzu çok daha keyifli ve renkli bir hale getirebilirsiniz. 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı programın yeni bölümü yayına geçecek. Programını seyrederken hem çocukların heyecanlı hallerine rastlayabilecek hem de gün ortanızı daha hareketli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında yerini alacak. Bültenden tüm gündemi tek tek inceleyebilir ve merak ettiğiniz gelişmelere cevap bulabilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar tüm konu gelişmeleri sizlerle olacak. 20:00’da “Prof. Dr. Mustafa karataş ile İftar Vakti” adlı program yayına başlıyor. İftar vaktinde yayına geçen programdan dini anlamda pek çok konu ele alınıyor. 20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Konakta geçen pek çok komik ve eğlenceli anları bu renkli diziyi izlerken öğrenebileceksiniz.

00:15’de “Taksi 4” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkıyor. Yabancı filmin hemen ardından saat 01:45’de “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti” ekranlara dahil olacak. Sahur vaktinde yayına başlayan dini programdan bilmediğiniz pek çok dini konuda bilgiler edinebileceksiniz. 03:45’de “Demet Akbağ ile Çok Aramızda” adlı program ekranlara dahil olacak. Hemen ardından 05:45’de “Klavye Delikanlıları” adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabilirsiniz.

Haberin Devamı