Gazete Vatan Logo

Show Realty'de kadınlara öncelik!

Gayrimenkul danışmanlığı yapmak isteyen kadın girişimciler için Show Realty'den kolaylık

Son yıllarda birçok alanda başarıyı yakalayan bayan girişimciler gayrimenkul sektöründe oldukça iddialılar.Gayrimenkul danışmanlığında kariyer yapmak isteyen bayan girişimciler kurumsal gayrimenkul ofisi açarak bol kazançlı bir iş sahibi oluyorlar.

Show Realty Türkiye CEO’su Kazım Algın ,2015 yılında franchise ofisi açacak bayan girişimcilere ayrıcalıklı destek sunacakları bir kampanya başlatacaklarını bildirdi.Gayrimenkul danışmanlığı sektörune bir çok yenilikler getiren Show Realty, bu sektörde başarılı performans sergileyen bayanlara, iş hayatının kapılarını açmada kolaylık ve gelişip büyümelerine katkı sağlayacak.

Bayanlar son yıllarda Türkiye ve dünyada girişimci yönleri ile öne çıkmaya başladılar.Özellikle insan odaklı ve iletişime dayalı olan sektörlerde bayan girişimcilerin ayak sesleri duyuluyor.Gayrimenkul danışmanlığı, bayanların önce bu sektörde çalışıp uzmanlaşmayı ve daha sonra bu alanda girişimde bulunmayı tercih ettikleri bir sektör.

Ülkemizde bayanlarımızın iş yaşamında girişimci olarak yer alması ,kendilerini daha bağımsız hissetmeleri ve özgür hareket edebilmeleri gerektiğinin altını çizen Show Realty CEO’su Kazım Algın ,”her alanda olduğu gibi gayrimenkul alanında da bayanlar daha titiz ve çalışkanlar.Ev seçimi kararının verilmesinden idaresine kadarki tüm süreçlerde bayanların rolü düşünüldüğünde bayan gayrimenkul danışmanlarının ve girişimcilerinin hem sayısı hemde başarıları gittikçe artan oranda fark yaratmaktadır”dedi.

Haberin Devamı

Algın ,ayrıca kayıt dışı istihdamın azaltılması ve bayanların sosyal hayata katılımlarının sağlanması için bayan girişimcilerin oldukça önem taşıdığını belirterek”Sektörümüzde kurumsallaşma her geçen gün artmakta.Bu nedenle nitelikli kişi ve markalara daha çok iş düşmektedir.Show Realty Türkiye, franchise ofisi açmak isteyen bayan girişimcilerden yoğun talep alıyor.Bayan girişimcilerin konut pazarlamasında başarılı olduğunu aktaran Algın “bir konutunsatın alınmasında etkin kişi daima bayan oluyor.Bayanların dilinden de en iyi yine bayan bir gayrimenkul danışmanı anlıyor ”dedi.

Haberin Devamı

Birçok girişimciye kapımızı açtık.

Sektörün önde gelen markası Show Realty’e başvuruların ciddi bir bölümü bayan girişimcilerden.Show Realty girişimcilerden 10.000 ile 15.000 dolar arası franchising bedeli talep ediyor.Ofislerin en az 3 odalı ve 100 m2 üstünde olması gerekiyor.

Show Realty ,girişimci adaylarının çok büyük finansal riskler altına girmeden global networke sahip bir markalı Gayrimenkul danışmanlığı firması ile işbirliğinegitmesine ve verilen mesleki eğitimler ilede sektöre hazır hale gelmesine yardımcı oluyor. Algın ,bayanların gayrimenkul pazarlaması konusunda oldukça başarılı olduklarını ve bugüne kadar kendi işini kurup da başarısız olan bayan girişimci sayısının yok denecek kadar az olduğun altını çizerek vurguladı.