Gazete Vatan Logo

Shopping Fest İstanbul’a çifte bayram yaşatacak

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest’in bu yıl bayramı da kapsayacağını belirterek, “Hedefimiz İstanbul’a çifte bayram yaşatmak” dedi.

İstanbul Shopping Fest (İSF), Temmuz ayında şehri hareketlendirmeye hazırlanıyor. 1-31 Temmuz arasında düzenlenecek olan festival, bir yandan alışveriş turizminde İstanbul’un konumunu yukarı taşırken bir yandan da yerli ve yabancı katılmcılara avantajlı alışverişin keyfini yaşatamayı hedefliyor.

Festivali değerlendiren İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, “5 yıl önce sıfır noktasından başlayan bu gelenek, artık hem İstanbullular hem de alışveriş turizmini takip eden yabancılar için heyecanla beklenir hale geldi. Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen festivalimiz artık Türkiye’nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi” dedi.

Ekonomiye katkısı çok

Perakende sektöründe artık sınır ötesi alışverişin büyük değer taşıdığını belirten İbrahim Çağlar, sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul Shopping Fest’in hem perakende hem de turizm sektörü bakımından ülke ekonomisine katkısı büyük. Festivalimiz, Temmuz ayı boyunca yine şehrimize bereket getirecek. İSF için İstanbul’a gelecek misafirlerimizi, küresel markalar, yerel lezzetler ve medeniyetleri buluşturan muazzam bir kültürle karşılayacağız. Ayrıca bu yıl İstanbul Shopping Fest, Ramazan Bayramı’nı da kapsıyor. Hedefimiz İstanbul’a çifte bayram mutluluğunu yaşatmak.”

Haberin Devamı

‘Efsane İndirim’ 2 Temmuz’da

İstanbul Shopping Fest’in gelenekselleşen “Efsane İndirim Günü”ne Mall of İstanbul ev sahipliği yapıyor.

2 Temmuz’da Mall of İstanbul’da düzenlenecek indirim gününde

350 mağazada binlerce marka 21:00-24:00 arasında özel fiyat ve indirim oranları ile satılacak. Geçen yıl indirim gününe 100 bin kişilik katılım olmuştu.