Gazete Vatan Logo

SGK hizmet dökümü nasıl alınır?

SGK hizmet dökümü ve SSK gün sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için E-Devlet sistemini kullanmanız gerekmektedir. Bu işlemleri yapmak birkaç dakikanızı alacaktır. Ayrıntıları haberimizde.

SGK hizmet dökümü nasıl alınır?

Sosyal Güvenlik Kurumun binasına gitmeniz gerek kalmadan alabilecek olduğunuz hizmet dökümü sayesinde sahip olduğunuz çok iyi avantajlar sizleri beklemektedir. Bizler genel olarak bu kuruma gittiğimizde karşılaştığımız en büyük sorun işlem yapmak için beklenen saatlerdir. Her birimiz oldukça yoğun tempolarda çalışmaktayız. Oradan oraya koşuşturmaktan kendimizi ufak tefek işlemlerle boğmak istemeyiz. Üstelik az bir zamanımızı alsa bile bu işlemleri yapmamız yine de oldukça sıkıcı ve yorucudur.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASI VE DETAYLAR!

SGK BORÇ SORGULAMA HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Vatandaşlar olarak bizler yarım saatlik işi sıra çilesi çekerek saatlerce yapmaktansa bu işlemi başka metotlarla daha kısa bir sürede yapmaya özen gösteririz. Çünkü kimsenin çok uzun bir vakti yoktur. Bu kurumlara ulaşım da bizlere güç olabilir. Dolayısıyla kimsenin uzunca bir vaktini Sosyal Güvenlik Kurumuna giderek harcamak istemeyebilir. Bu kapsamda gerçekleştirilen online biçimde ki işlemler ile bizler kolay bir şekilde hizmet dökümümüzü alabiliriz. Dijital ortamda bulunan bir uygulama sayesinde bizler çok daha kolay bir şekilde işlemimizi yapabiliriz.

Haberin Devamı

Ülkemizde hızla büyüyen bir sistem olan internet sistemi her türlü alanda kendini yenilemektedir ve de geliştirmektedir. Bu da bizlerin işine yaramaktadır. Gelişen ve de büyük bir çığ gibi büyüyen teknolojik gelişmeler hayatımızı çok çeşitli alanlarda kullanılmaya başlanmıştır. Eğitim, sağlık, sosyal gibi değişik alanlarda kullanılmaya başlanan internet sistemi biz vatandaşlar olarak çoğu sektörde kullanmamızı sağlamıştır. Böyle durumda da internet üzerinden yapılacak olan işlemler daha da hız kazanır. SGK hizmet dökümü alma işlemi eskiden çileli bir aşama iken bugünlerde oldukça basit bir işlem olarak görülmektedir. Herkes büyük bir kolaylıkla bu hizmet dökümü belgesine ulaşabilir.

Haberin Devamı

Sigortamız hakkında detaylı bilgi veren bu belgeye sahip olabilmek için yapmamız gereken işlem e-devlet sistemine girişimizi yapmaktır. Sonrasında ise bu işlemler bebek oyuncağı denecek kadar çok kolay ve basittir. Öncelikle vatandaşlar olarak bizler postaneye giderek sisteme girebilmek için bir şifre edinmemiz gerekir. Nüfus cüzdanımız ile en yakın postane şubesine başvurarak alacak olduğunuz şifre ile bizler kolay bir şekilde işlemimizi yapabiliriz. 2 TL karşılığında alacak olduğunuz şifre ile sizlere bir zarf verilir. Bu zarf ile sizler e-devlet sistemine girişi yapmak için şifrenize ulaşmış olacaksınız. T.C. kimlik numaranız ve bu e-devlet şifreniz ile sizler e-devlet sistemine kolaylıkla girebilir sizlere sunulan hizmetlerden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

SGK hizmet dökümü alma SSK sorgulama işlerinizi bu sayede dakikalar içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Resmi site olan bu sayfaya girişinizi gerçekleştirdikten hemen sonra sizler için hazırlanan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. E-hizmetler kısmından sizler yapacak olduğunuz işlemin baş harfini alfabetik sıradan seçerek işlem yapacağınız sayfanın başlığını seçerek karşınıza çıkan sayfadan işleminizi yapabilirsiniz. Üstelik bu sayede sizler saatler süren işleminizi dakikalık bir biçimde yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gelişmiş teknolojik aletlerle evinizde, işinizde internete bağlanabilen her türlü alanda artık pratik bir şekilde sorgulamanızı yapabilirsiniz. Bu sayede boşa vakit kaybetmeden kısa bir zaman diliminde istediğimiz belgelere sahip olabiliriz. Artık sıra çilesi çekerek saatlerce yapmaktansa bu kadar çok kolaylık sağlayan sistemi kullanmak herkes için daha basittir. Belli başlı işlemleri yaptıktan sonra SGK hizmet dökümümüzü alabiliriz. İnternet sistemi üzerinden yapılan bu işlem bizlerin her zaman yararlanabilmesini sağlamıştır. Gecenin bir yarısı öğlenin bir vakti kolaylıkla bizler bu işlemlerden faydalanabiliriz. E-devlet sistemine bu konuda güven duyabiliriz. Çünkü bu site resmi bir site olduğu için güvenilir bir şekilde bizler kendi kişilsel bilgilerimizi bu sisteme girebiliriz. Böylece bizler SSK sorgulama işlemini yaparak elde edeceğimiz bilgileri en güvenilir bir şekilde bizler alabiliriz. Gelişen teknoloji bizlere bujınngibi çok çeşitli hizmetler vermektedir. Hepsi e-devlet sistemine bağlanarak bulanabilir. Hizmet dökümü alma demek sizlerin sosyal sigorta kapsamında en geniş bilgilere ulaşmanızı sağlar. Böylece sizler dilediğiniz her alanda artık bu kolaylıkla işlemlerinizi yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sadece internete bağlanmaktır. Bunun dışında ise sizlere yönlendirilen aşamaları yapmaktır. Artık bu sayede saatlerce vakit kaybına uğramamış diğer başka mühim işlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Karşınıza çıkan SGK hizmet dökümü sayfasını yazıcı ile çıkartarak hangi alanda ihtiyacınız varsa o alanda rahatça kullanabilirsiniz. SSK sorgulama işlemini yaparak elde edeceğimiz bilgileri en detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı