Gazete Vatan Logo
Magazin Sezen’i çiçeklere boğmuş!

Sezen’i çiçeklere boğmuş!

Model, şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, konuk olduğu ‘Mertçe Sohbetler’ programında samimi açıklamalarda bulundu. Sezen Aksu’nun evine her hafta çiçek bıraktığını itiraf eden Gökhan Keser, şöyle konuştu.

Sezen’i çiçeklere boğmuş!

- Modellik maddi ve manevi olarak doyurucu değil. O yüzden 2006’da mankenliği bıraktım ve oyunculuğa geçtim. Sonra da Sıla’ya vokal yaparak asıl hayalim olan şarkıcılığa başladım. Sıla, hayatımın dönüm noktalarından biridir. Zaten onun da müzik dünyasında destek olduğu ilk isim benim.

- Burak Özçivit ve Tolgahan Sayışman ile hala görüşüyorum. Başkaları ne düşünür bilmem ama şöhret onları hiç değiştirmedi. Dostluğumuz ilk günkü gibi devam ediyor.

- Küçüklüğümde Sezen Aksu’nun İzmir’deki evine her hafta çiçek bırakırdım. Ona çok hayrandım. Kendisine çiçek bıraktığımı öğrenen Aksu şarkıcı olmak istediğimi duyunca benden demo yapmamı istemişti. Ama yapamadım. Yıllar sonra karşılaştık. Kendisine çiçek olayını anlatınca bana hemen neden demo getirmediğimi sordu. Hala unutmamıştı aramızdaki sohbeti. Bu durum beni çok etkilemişti.