Gazete Vatan Logo
Magazin Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı kimdir?

Tv 8'in sahibi Acun Ilıcalı ile 2009 yılında yaşadığı yasak aşk ile gündeme gelen Şeyma Subaşı kimdir? Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı ile evli olduğu dönemde yaşadığı birliktelikten Melissa adında bir kız çocuğu dünyaya getiren Şeyma Subaşı sosyal medyada da oldukça aktif. Peki Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı kimdir?

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olan Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından kızı ile beraber paylaştığı fotoğraflar ile oldukça dikkat çeken bir isim haline geldi. Acunla beraberliğini uluorta yaşayan Şeyma Subaşı kimdir? Ne iş ile meşgul? İşte Şeyma Subaşı hakkında merak edilen detaylar...

1990 yılında doğan Şeyma Subaşı, 2008 Miss Turkey yarılmasına katılmıştır. 16 yaşından itibaren moda defilelerinde manken olarak yer alan Şeyma Subaşı, İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda 2009 yılında Var Mısın Yok Musun? yarışmasına da katılan Şeyma Subaşı, yarışmadan 69 bin TL ile ayrılmıştır.

Acun ılıcalı ile aşk iddiaları da o yıllarda başlayan Şeyma Subaşı, Acun Medya tarafından yapımcılığı üstlenen Yok Böyle Dans isimli yarışmada da kostüm tasarımcısı olarak çalışmıştır. Şeyma Subaşı şimdilerde kızı ile vakit geçiriyor. Acun Ilıcalı ile ne zaman evleneceği merak edilen Şeyma Subaşı,, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.