Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı!

Şevkat Yerimdar 2013 yılında beyaz perde ekranlarından izleyicilerle buluşmuştu. 2016 yılı itibari ile Şevkat Yerimdar'ı diziye uyarlama çalışmaları başladı. Şevkat Yerimdar dizi formatında her hafta izleyici ile buluşacak. Yeni dizinin oyuncu kadrosuna ve senaryosuna dair merak edilenleri sizler için derledik.

Şevkat Yerimdar dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı!

2013 yapımı Şevkat Yerimdar filmi beğenilmiş ve televizyonda izlenme rekorları kırması üzerine ikincisi çekilmişti. Şevkat Yerimdar dizi olarak Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. İşte yeni dizi ile ilgili merak edilen detaylar ve tanıtım fragmanları...

ŞEVKAT YERİMDAR TANITIM FRAGMANLARI

Dizinin başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Tarık Papuççuoğlu, Cezmi Baskın ve Serkan Kuru olacak.

Romantik Komedi türünde olacak dizide, Tarihi bir çarşıda yumurtacı olan şevkat ile bu dükkana arabayla giren zengin kızı Pelin’in hikayesini anlatan Şevkat Yerimdar filmi dizi olarak yayı hayatına devam edecek.

Fox tv de çok yakında başlayacak olan Şevkat Yerimdar dizisinin fragmanı çıktı. Fragmanda Şevkat dizi teklifini kabul ediyor ama bir şartla.

O şartı da tirübünleri coşturacak bir oyuncu.. Peki kim bu oyuncu, tribünleri coşturacak kim olacak? herkes bunu merak ediyor.

Belli ki çok iyi bir oyuncu olacak ve diziye hayat verecek. İzleyenler merak etsin ve araştırsın diye böyle bir soru ile fragman sona ermiş ama belli ki diziye iyi bir başrol oyuncusu daha gelecek.

Haberin Devamı