Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya!

Fox TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümde Şevkat kendisine kumpas kuranların peşine düşer. Esin sonunda galeriyi açar. Bora ve Şevkat galeri açılışında birbirleri ile hırlaşır. Şevkat Yerimdar yepyeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de...

Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya!

Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Burak Demir, Barış Murat Yağcı, Canan Maktal ve Semra Güzel'in yer aldığı Şevkat Yerimdar bu akşam yepyeni bölümü ile ekrana gelecek. Şevkat Yerimdar yeni bölümde soluğu karakolda alan Şevkat, Cevdet'in ifadesi ile karakoldan kurtulur. Kendisine yapılan kumpasın peşine düşen Şevkat Bora'dan şüphelenir. Öte yandan Esin Her şeye rağmen galeriyi açar. Bora ve Şevkat galeri açılışında birbirleri ile hırlaşır. Araba yarışı için iddiaya giren ikili için arkadaşları Şevkat'e hiç şansı olmadığını söylese de Şevkat kararından vazgeçmeyecektir.

ŞEVKAT YERİMDAR 9. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hırsızlık ihbarı ile karakolda tutulan Şevkat, Cevdet’in ifadesi ile serbest bırakılır. Şevkat kendisine bu kumpası yapanları bulup, cezasını kesmeyi kafasına koyar. Bunun Bora’nın işi olduğunu tahmin eder ama emin değildir. Bu yüzden açığını kollamaya başlar.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Esin en sonunda galeriyi açar. Şevkat ve Bora ona yardım ederken her karşılaşmada ikisi hırlaşırlar. Esin bundan rahatsız olur. Öfke kontrol sorunundan ötürü kabahati Şevkat’te görmektedir. Bora bile bile Şevkat’in üstüne gider. Sonunda ona meydan okuyarak araba yarışına davet eder. Kaybeden arabasını verecektir. Esin buna şiddetle karşı çıkar. Esnaf arkadaşları Şevkat’e hiç şansı olmadığını söyler.