Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 39. yeni bölümde Şevkat ile Esin arasında komik anlar!

Şevkat Yerimdar 39. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox TV'nin keyifle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar'da Esin, Şevkat ile yalnız kalmanın yollarını arıyor. İşte dizide yaşanacak olayların özeti ve merak edilen fragmanlar...

Şevkat Yerimdar 39. yeni bölümde Şevkat ile Esin arasında komik anlar!

Şevkat Yerimdar 39. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Şevkat Yerimdar dizisinde yine kahkaha dolu sahneler yaşanacak. Peki Esin ile Şevkat başbaşa kalabilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

ŞEVKAT YERİMDAR 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Esin ve Şevkat, Ludmila’nın peşinde olduğu adamı bulurlar ve bebeği ondan geri almak için bir plan yaparlar. Sonunda bebeğine kavuşan Ludmila kızıyla beraber yeni bir hayata yelken açar.

Esin, Şevkat’le baş başa kalıp artık evliliklerini planlamak ve romantik anlar yaşamak istemektedir. Birlikte Kartepe’ye gitmeye karar verirler. Mahalleden kimseye haber vermeden gizlice tatile çıkarlar. Fakat onları orada ummadıkları sürprizler beklemektedir.

Cuma, Bahar’a aşk mektuplarını yazanın kendisi olduğunu söyler. Amacı, Bahar ile evlenerek Cevdet’in mirasından pay almaktır. Fakat işler planladığı gibi gitmez.