Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 23. Bölümünde Şevkat'ten şok hamle!

Şevkat Yerimdar 23. Bölümünde Esin Şefkat'e evlilik teklifi etmesi için 3 hak verir. Şefkat Yerimdar yeni bölümünde Cevdet, kızını Şefkat'e vermeyeceğini açıklamasıyla ortalık iyice kızışacak. Şefkat Yerimdar merak dolu bölümüyle 27 Ekim Cuma günü 20.00'de Fox TV'de...

Şevkat Yerimdar 23. Bölümünde Şevkat'ten şok hamle!

Şevkat Yerimdar 23. Bölümünde Esin'in Şevkat'e bir çok şans tanıdığına tanıklık edeceğiz. Şevkat ise elinden geleni ardoına koymayarak çabalamaya devam edecektir. Şevkat Yerimdar yeni bölümünde Cevdet'in Şevkat'i zor anlara sokmasıyla merak dolu sahneler sevenleriyle buluşacak.

ŞEFKAT YERİMDAR 23. BÖLÜM FRAGMANI

“Esin, Şevkat’ten inanılmaz bir evlilik teklifi beklemektedir ve bunun için ona üç hak tanır. Şevkat bütün mahalleyi seferber eder. Ama işler gittikçe karışır, içinden çıkılmaz bir hal alır. En sonunda Cevdet duruma el koyar ve kızının Şevkat ile evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Şevkat’in artık sabrı taşmıştır ve herkesi şok edecek bir hamle yapar.

Bozkır ve Gülperi, Erkan’ın ailesi ile tanışmak isterler. Çözüm gene Cuma’dan gelir. Sahte anne, baba ayarlayarak Bozkır’ların evine giderler. Ama tam her şey yolunda derken, sahte anne, baba herkesin ortasında kavgaya tutuşur.Olsen ve Selami bir çay turnuvası yapmaya karar verirler. Kaybeden mahalleden gidecektir.”