Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümde Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı sürüyor!

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Şevkat Yerimdar 19. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümde Şevkat'in kurumsal hayatla olan savaşı devam ediyor. Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

Şevkat Yerimdar 19. yeni bölümde Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı sürüyor!

Şevkat Yerimdar 19. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Şevkat Yerimdar'da bu hafta Şevkat'in kurumsal hayat ile olan savaşı tğm hızıyla devam ediyor. Şevkat Yerimdar 19. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor.

ŞEVKAT YERİMDAR 19. BÖLÜM FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR 19. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır.

Şevkat ilk fırsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Seval'i de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar.

İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir.

ŞEVKAT YERİMDAR 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkat'in de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdet'in de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.

Haberin Devamı