Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

FOX TV'de dün akşam Şevkat Yerimdar rüzgarı esti. 14. Son bölümü ile ekrana gelen Şevkat Yerimdar'ın 15. bölüm fragmanı da yayınlandı. Esin ve Şevkat'in aşkında son durum ne olacak?

Şevkat Yerimdar 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Şevkat Yerimdar dün akşam yine eğlenceli bir bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Şevkat'in eski sevgilisinin ortaya çıkması Esin ve Şevkat arasında kıskançlık krizinin yaşanmasına neden oldu. Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı ise izleyici ile buluştu.

ŞEVKAT YERİMDAR 15. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile 8 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek. Gelecek hafta Kurban Bayramı nedeniyle yeni bölüm yayınlanmayacak.

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşer. Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştır. Bu sır yüzünden Şevkat Seval'in her isteğini yerine getirmeye başlar. Bu durumu yanlış anlayan Esin ile Şevkat'in arası açılır. Şevkat Esin'in gönlünü almaya çalıştıkça işler daha da karışır. Bora intikam planları yapıyordur. Şevkat'e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan'la vakit geçirmek istemektedir...

Haberin Devamı