Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 13. bölümüyle bu akşam FOX TV'de..

Şevkat Yerimdar 13. bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarına gelecek. Bu akşamki yeni bölümde Esin Bora ile evleniyor. Şevkat düğünü basıyor. Esin'i düğünden kaçırma planları yapan Şevkat amacına ulaşabilecek mi?

Şevkat Yerimdar 13. bölümüyle bu akşam FOX TV'de..

FOX'un sevilen dizisi Şevkat Yerimdar bu akşam 13. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz bölümde Esin'e evlenme teklifinde bulunan Bora Esin'den evet yanıtını almıştı. Şevkat'in son zamanlarda soğuk davranışları Esin'i Bora'ya doğru itmiş, Esin istemese de yine Bora'nın teklifini kabul etmişti. Annesine söz verdiği için beşik kertmesiyle evlenmesi gerektiğini düşünen Şevkat ise o kişinin Esin olduğunu bilmez. Esin ile birbilerine aşık olan Şevkat yeni bölümde birbirlerine kavuşabilecekler mi?

ŞEVKAT YERİMDAR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Şevkat kazadan yaralı olarak kurtulur ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdır. Esin, nikah memuruna evet demek üzeredir. Gizem ve Sanem, Şevkat'e vakit kazandırmaya çalışsalar da Bora işleri hızlandırıyordur.

Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir.

Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveci Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde dahil olur.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR 13. BÖLÜM FRAGMAN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevkat ve Esin birbirlerine aşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir.

Bu arada Cevdet ve Marika, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamaya karar verirler. Fakat olaylar öyle gelişir ki, onlar bunu söyleyemeden Şevkat mahalleden gitmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir.

Esin ona duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu düşünürken, mahalledeki mülklerin üstüne konmak için sinsi planlarını tıkır tıkır yürüten Bora son adımı atar. Esin’e evlenme teklifi eder. Esin’in aklı da kalbi de Şevkat’tedir ama kırgın ve umutsuzdur.