Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümü için nefesler tutuldu!

Seviyor Sevmiyor yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri peşinden sürüklüyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting listelerini alt üst ediyor. Hayranları tarafından merakla beklenen Seviyor Sevmiyor'un 9. yeni bölümüne dair detaylar ve dizinin fragmanı bu haberimizde...

Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümü için nefesler tutuldu!

ATV ekranlarının başarılı yapımlarından Seviyor Sevmiyor yayınlanan her bölümü ile reyting listerlerini alt üst etmeyi başarıyor. Hayranlarının büyük merakla beklediği yeni bölümde neler olacak işte detaylar...

Yapımcılığını MF yapım'ın üstlendiği başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölüm fragmanı ile 11 Eylül Pazar saat 20:00'da Atv ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

SEVİYOR SEVMİYOR 9. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz, İrem ve Yiğit’in yakınlaşmalarına ve evlilik teklifine şahit olmuştur.

Deniz, İrem ve Yiğit'in yakınlaşmalarına ve evlilik teklifine şahit olmuştur. İrem ve Deniz'in arası bozulur. İkisi de acı çekerken farklı yöntemler seçerler. Deniz İstanbul'dan uzaklaşmak, evden taşınmak ister. Tuna bu yolculuğunda ona arkadaşlık edecektir. İrem ise vicdan azabı yüzünden Yiğit'i kendisinden soğutmaya çalışır. Tuna'nın Deniz'i yanında götürmesi tesadüf değildir. Tuna da artık bir eşiktedir… Belki de hayatının aşkını bulmuştur, belki de artık ona açılması her şeyi söylemesi gerekmektedir. Fakat ne İrem ne Deniz aradıkları huzuru bulamayacaklar, birbirlerinin boşluğunu kapatamayacaklardır. Madem İrem Denizsiz, Deniz de İremsiz olamıyor, geriye tek bir çare kalmaktadır. Barışacaklar ve her şeyi Yiğit'e olduğu gibi anlatacaklar. İrem ve Deniz, Yiğit'e vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

DİZİNİN KONUSU

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Haberin Devamı