Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor'da Yiğit ve Tuna, Deniz'i görünce şoka giriyor!

Seviyor Sevmiyor dizisi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor dizisinin yeni bölümünde Yiğit ve Deniz baş başa mı kalıyor? İşte Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Seviyor Sevmiyor'da Yiğit ve Tuna, Deniz'i görünce şoka giriyor!

Seviyor Sevmiyor dizisi bu hafta da muhteşem bir bölümle geliyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi Seviyor Sevmiyor'un başrollerinde ise; Zeynep Çamçı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı yer alıyor. Atv ekranlarının sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor her Pazar saat 20:00'de Atv'de!

SEVİYOR SEVMİYOR 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Yiğit Bey ile geziye gideceğim, baş başa..."

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Zeynep Çamcı
Deniz Aslan
Esas kızımız… Her ne kadar o kendisini ikinci kız olarak görse de, hatta hayattaki rolünün bir figürandan farksız olduğunu düşünse de Deniz Aslan bizim esas kızımız… Heyecanlı, endişeli, panik-atak bir kız.. Stresli zamanlarda alakasız özlü sözler söylemek, nefesini tutarak kendini boğmaya çalışmak, evdeki mobilyaların altına saklanmak gibi huyları var. Stresli olmadığı zamanlar son derece eğlenceli, deli dolu, enerji patlaması yaşayan bir kız. Hayata karşı her daim umutlu, naif bir bakışı var… Kötülük hiç uğramamış içine... Haksızlığa tahammülü yok... Fedakar, sahiplenici biri... Acayip çalışkan... Tam bir takım oyuncusu…
Gökhan Alkan
Yiğit Balcı
Deniz'in ilk aşkı... Sert mizaçlı, sınırları olan, hadsizliği sevmeyen, otoriter bir adam... Yiğit'i gülerken yakalamak zor. Tam bir buz adam... Özellikle iş hayatında fazla prensipli ve katı… Küçük bir kum saati var Yiğit'in. Biriyle vakit kaybetmek istemediğinde onu çevirip karşısındakine tahammül edebileceği limiti koyuyor. Kum saati dolunca karşısındaki artık konuşma şansını kaybediyor. Bir karar vereceği zaman kollarını sıvıyor. Etrafına karşı görünmez bir duvarı var. O duvarı aşabilmek hiç de kolay değil... Sokakta bile aklında iş var. Bu yüzden karşıdan karşıya geçerken bile elinden iPad'ini eksik etmiyor. Çoğu zaman o kadar konsantre oluyor ki, söylenenleri dahi duymuyor.

Haberin Devamı