Gazete Vatan Logo
Magazin Seviyor Sevmiyor 6. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Seviyor Sevmiyor 6. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Ekranların sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor yayınlanan her bölüm ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Seviyor Sevmiyor 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde izleyenleri nasıl sürprizler bekliyor. İşte Seviyor Sevmiyor ile ilgili merak edilen detaylar ve 6. yeni bölüm fragmanı...

Seviyor Sevmiyor 6. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Ekranların sempatik dizisi izleyenleri güldürmeye devam ediyor. İlgi çekici hikayesi eğlenceli sahneleri ile izlenme rekorları kıran Seviyor Sevmiyor yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan 6. bölüm fragmanında dikkatleri çeken olay ne? İşte merak edilen soruların cevapları ve Seviyor Sevmiyor...

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve İpek Tenolcay’ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor 6. bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Ağustos Pazar akşamı saat 21:00'da ekrana gelecek olan Seviyor Sevmiyor 6. bölüm'da Yiğit ve Tuna şaşkına dönüyor.

SEVİYOR SEVMİYOR 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEVİYOR SEVMİYOR KONUSU

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Haberin Devamı

Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder.

Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.