Gazete Vatan Logo
Magazin Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?

Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak? Yiğit ve Deniz arasında yaşanan büyük sır ortaya çıkacak mı? Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanları ve tüm ayrıntılar haberimizde...

Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?

Yapımcılığını MF yapım'ın üstlendiği başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, gibi isimlerin yer aldığı Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Atv'nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik.

Bu akşam ekrana gelecek olan Sevivor Sevmiyor 4. bölüm fragmanlarında neler yaşanacağı merak konusu oldu! Yiğit ve Deniz arasında gerçekler ortaya çıkacak mı? Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İrem, Deniz'in ismini kullanarak Yiğit'le görüşmeye devam etmek zorunda kalır.

Deniz, Yiğit'in tüm aşağılamalarına rağmen istifa etmekten vazgeçer. Ona kendini kanıtlamaya karar verir. Bunun için moda ile ilgili terimleri öğrenmesi gerekmektedir. Bu konuda İrem ona destek olur. Yiğit, ilk aşkı sandığı İrem'in İstanbul'dan gitmediğini öğrenir. İrem, Yiğit'le otelde karşılaştıklarını Deniz'e itiraf etmek ister. Ancak Deniz, Yiğit hakkında hiçbir şey duymak istemez. İrem, Deniz'in ismini kullanarak Yiğit'le görüşmeye devam etmek zorunda kalır. İkili, Deniz'e yakalanmanın eşiğine gelirler. Acaba Deniz onları görecek midir?

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR GENEL HİKAYE

“Senin bu adamla aranda bilmediğimiz bir şey mi var?”

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Haberin Devamı

Zirveye "Seviyor Sevmiyor" yerleşti!

Atv’nin yeni dizisi Seviyor Sevmiyor, AB Sosyal Statü’de en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

29 Haziran'da yayınlanan 3. bölümüyle Seviyor Sevmiyor, AB Sosyal Statü'de 4,12 izlenme oranı ve 15,10 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.Dizi; çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle karmaşıklaşan aşk oyunlarını anlatıyor. Dizinin kadrosunda Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı yer alıyor.