Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor 23. bölümünde İrem intikam alacak!

Seviyor Sevmiyor 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde Yiğit ile Deniz romantik zamanlar geçirmeye başladı. İrem ise Yiğit'e intikamının çok acı olacağını söylüyor, peki neler yapacak? Hepsi Pazar akşamı Seviyor Sevmiyor'da olacak.

Seviyor Sevmiyor 23. bölümünde İrem intikam alacak!

Seviyor Sevmiyor dün akşam sön bölümüyle ekranlara geldi. Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde Deniz ile Yiğit sevgili olmuşken İrem'in kurduğu kötü planlar neler olacak? Yiğit kardeşini evinde yakaladığında şaşırır, peki burada ne yapıyordu? Heyecanlı olaylarıyla Seviyor Sevmiyor Pazar günü Fox'ta olacak.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız , Yiğit Kirazcı'nın oynadıkları ATV'nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor Pazar akşamları saat 20:00'da Atv'de.

SEVİYOR SEVMİYOR 23. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seviyor Sevmiyor'un son bölümünde Deniz'in beklenmedik itirafı, Yiğit'in bütün intikam planını suya düşürmüştür. Ancak bu durum Yiğit'in öfkesini dindirmeye yetmez. Deniz'e yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır.

İçi soğumadan bu hesap onun için kapanmayacaktır. Deniz ise Yiğit ne yaparsa yapsın pes etmemeye kararlıdır. Diğer yandan Yiğit, Teoman'la ilgili bomba gibi bir haber alır. Bu haber Yiğit'in hayatını da çok yakından ilgilendirmektedir. Peki Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR'DA YENİ OYUNCU!
Seviyor Sevmiyor kadrosuna Su Kutlu dahil oldu! Yiğit'in (Gökhan Alkan) şu ana kadar varlığını bilmediği kız kardeşini canlandıracak olan güzel oyuncu, Simya karakteriyle Seviyor Sevmiyor dizisinin canlı dinamiğine renk katacak gibi görünüyor. Yaz aylarında izleyicisiyle buluşan ve yayınlandığı her günün reyting rekortmeni olan Seviyor Sevmiyor hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor. Çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izliyoruz.