Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

Seviyor Sevmiyor son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor son yayınlanan 21. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

Seviyor Sevmiyor bombam gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Son bölümde Yiğit Deniz'e sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Peki 21. bölüm fragmanı yayınlanan Seviyor Sevmiyor'da Deniz Yiğit'e ne cevap verecek? İşte Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı ve tüm merak edilen soruların yanıtları...

SEVİYOR SEVMİYOR 21. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit İrem'in yolladığı cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Mahvolur. Yiğit İrem'in yolladığı cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Mahvolur. Yiğit, Deniz'le yüzleşip, bağırıp çağırıp nefretini kusmayacaktır. Önce İrem'le yüzleşir. Kendisine yolladığı cd'den kimsenin haberi olmayacaktır. Yiğit ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz'in karşısına çıkar. Yiğit'in planı nedir? Ne yapmayı düşünmektedir?

İntikam mı alacaktır yoksa vicdanına yenik düşüp aşık olduğu kadını affetmeyi mi seçecektir? İrem ve Deniz'in arası bozuktur. Tuna'dan ayrılan Deniz, İrem'e sığınır fakat Zuzu'lar artık eskisi gibi değildir, hiçbir şey artık eskisi gibi değildir. Tuna ise Deniz'le ayrılmanın Deniz'in mutlu olması için yegane seçenek olduğuna kendisini inandırmıştır. Fakat atladığı bir şey vardır... Tuna, Deniz'e duyduğu aşkı nasıl içine gömecektir?

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR HİKAYE VE KÜNYE

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Haberin Devamı