Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanında beklenmedik kaza!

Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde yaşanan bir kaza herkesi şok ediyor. İrem kazadan sağ kurtulabilecek mi? Cevabı Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde olacak.

Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanında beklenmedik kaza!

Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Seviyor Sevmiyor dizisinde Yiğit ve İrem beklenmedik bir kaza yaşıyor. Yiğit yaralı halde İrem'i kurtarmak için çabalıyor, peki İrem yaşayacak mı? Cevabı Pazar günü Seviyor Sevmiyor'un 16. bölümünde...

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Seviyor Sevmiyor 15. yeni bölümü ile 23 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da ekrana geldi.

SEVİYOR SEVMİYOR 16. BÖLÜM FRAGMANI


İŞTE SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİ 15. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

İşinden istifa eden Yiğit, Deniz’den uzak durma kararı almıştır.

İşinden istifa eden Yiğit, Deniz'den uzak durma kararı almıştır. Ancak yaşadığı bunalımdan bir çıkış aramak için çok yanlış bir yere, Deniz'in ailesinin evine sığınır. İrem'in ısrarıyla Yiğit'i toparlama işi yine Deniz'e kalır. Ancak bu defa Yiğit düzeldiğinde hiç beklenmedik bir hamle yapar. İrem'in kimliğini alıp nikah için gün almaya karar verir. Deniz ve İrem Yiğit'in bakmadan cebine attığı kimliği, o görmeden geri almaya çalışırken, Tuna'ya da şantajcı Teoman'ın İrem'den istediği parayı bulmak düşer. Kızlar kimlik belasını çözdüklerini düşünürlerken Yiğit'in Deniz'le karşılaşması, bütün planları mahvedecek, Yiğit Deniz'den vazgeçemeyeceğini anladığında, her şeyi alt üst edecek bir karar alacaktır.

Haberin Devamı