Gazete Vatan Logo
Magazin Seviştiler aday oldular !

Seviştiler aday oldular !

Ang Lee'nin seks sahneleriyle olay yaratan ve çoğu ülkede makaslanarak 18 yaş sınırı getirilen filmi zirveye oynuyor VİDEO

"Dikkat Şehvet" filminin fragmanı için tıklayın !

İlgili haber: Bu pozisyonları evde denemeyin !

65. Altın Küre ödülleri adayları açıklandı

ABD'nin California eyaletinin Beverly Hills kentinde adaylıkları ilk açıklananlar arasında "Charlie Wilson's War" ve "Michael Clayton" filmleri bulunuyor.

Julia Roberts ve Philip Seymour Hoffman "Charlie Wilson's War" filmindeki, Tilda Swinton ve Tom Wilkinson da "Michael Clayton" filmindeki yardımcı rolleriyle aday gösterildi.

İkinci Dünya Savaşı film destanı "Atonement", aralarından en iyi dramanın bulunduğu 7 dalda aday oldu. En iyi drama dalında aday gösterilen diğer filmler arasında "American Gangster", "Eastern Promises" ve "No Country for Old Men" cinayet filmleri ile "The Great Debaters", "Michael Clayton" ve "There Will be Blood" bulunuyor.

"Atonement" filminin oyuncuları Keira Knightley ve James McAvoy, en iyi oyuncu dallarında aday gösterildi.

En iyi komedi veya müzikal dalında Beatles müzikali "Across the Universe", "Charlie Wilson's War", Broadway'den parlanan "Hairspray", gençlik komedisi "Juno" ve kanlı müzikal "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" aday olarak açıklandı.

Adayların tümü için tıklayın

Haberin Devamı