Gazete Vatan Logo

Sevilen müzik servisi Spotify yeni görünümüyle iPad'de

Spotify yeni iPad güncellemesi ile müzik koleksiyonlarını kaydetme, düzenleme ve tarama kolaylığı sunuyor.

Sevilen müzik servisi Spotify yeni görünümüyle iPad'de

Spotify, giderek daha fazla kişinin evde müzik dinlerken yeni bir platform olarak tabletleri tercih etmesinden yola çıkarak iPad’deki yeni görünümünü müzikseverlere bir güncelleme ile sunuyor. Spotify, müzikseverlerin mobil platformdan ve masaüstünden bildiği karanlık temasını, yenilenmiş tipografisini ve yuvarlak ikonografisini tablete taşıyor. Spotify, iPad güncellemesi ile müzik dinleme keyfini iPad’e taşınmış oluyor.

Spotify iPad güncellemesi ile yeni görüntüsünün yanında bir çok yenilik getiriyor. Spotify’ın elindeki veriler; yeni müzikler keşfetme, arşivleme ve kaydetme konusunda tabletlerin en popüler platformlardan biri olduğunu gösteriyor. Spotify, müziği yönetmek için farklı bir seçenek arayışında olanlara iPad güncellemesi ile yeni bir müzik keyfi sunuyor. Estetik görüntüsünün yanında, iPad üzerinden en sevilen müzikleri kaydetmek, düzenlemek ve arayabilmek artık daha kolay ve keyifli hale geliyor.

Her şey tek bir yerde ve aynı anda tüm platformlarda yer alıyor. Kişisel müzik koleksiyonunuzu oluşturmak artık çok daha kolay.

Haberin Devamı

? İçerik kraldır. Büyük ekranda daha da güzel görünen yeni tasarım, sevilen müziklere erişimi her zamankinden daha rahat kılıyor. Yeni koyu renkli tema ve rafine arayüz ile içerik öne çıkıyor ve “belirginleşiyor”, aynı sinemada ışıkları karartınca olduğu gibi...

? “Müziklerin” senin koleksiyonun. Albümleri kaydetmek; güzel, sanatsal albüm kapaklarını karıştırmak; en sevilen sanatçıları bir araya toplamak; her ruh hali, her an için playlistler oluşturmak çok daha basit bir hale geliyor. Müzikseverler sevdiği bir şarkı ya da albümü bulduğu zaman “Kaydet”e tıklayarak kolayca koleksiyonlarına ekleyebiliyor.

? Farklı cihazlar. Aynı estetik görünüm. Spotify yeni iPad güncellemesi ile ister evde müzik dinlerken, ister yolda ya da iş yerinde müzik dinlerken, kısacası her an her yerde aynı estetik görünümü sunuyor.

Spotify Ürün Müdürü Dave Price, “’Müziklerin’ iPad’in en mükemmel özelliği” diyor. “Kullanıcılarımız bize müzik arama, arşivleme ve kaydetme konusunda en sevdikleri cihazlardan birinin tablet olduğunu söylüyor. Yeni tasarımımızla, iPad kullanıcılarımız her türlü müzik hizmetini en iyi görünümde deneyimlemenin tadına varabilirler- Kolayca kullanılabilen ve tüm cihazlar arasında tutarlı bir görünüm.”

Haberin Devamı

Spotify’in iPad için geliştirilen yeni versiyonunu bugünden itibaren App Store’dan indirilebilirsiniz.

Karanlık tarafa hoşgeldin, iPad.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Sevilen müzik servisi Spotify yeni görünümüyle iPad'de

Android Lollipop-TouchWiz-Sense-LG ve Xperia arayüz karşılaştırması [Bölüm 2]