Gazete Vatan Logo

Sevgilisiyle sorun çözmek için toplandılar; 2 ölü

Orhangazi’de bir kafeteryada oturan 10 kişilik grupta başlayan tartışmada tüfek ve tabancalar konuştu.

Bursa Orhangazi TOKİ Konutları’ndaki kafeteryada önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre çocukluk arkadaşı olan 40 yaşındaki Serkan Karataş ile 39 yaşındaki Fuat İshak’ın tartışmaya başlaması ile aynı masadaki 10 kişilik grup arasında önce yumruklu sonra tüfek ve silahlı kavga çıktı. Oda Başkanı Serkan Karataş ile Fuat İshak olay yerinde yaşamını yitirirken, 30 yaşındaki İlhan Karataş, 46 yaşındaki Suat İshak ve 37 yaşındaki Nermin İshak çeşitli yerlerinden yaralandı.

Savaş alanına dönen kafeteryaya gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri ise ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları Bursa’da Şevket Yılmaz ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk ettiler. Olay yerinde yapılan incelemede 2 adet tabanca ve 1 adet pompalı tüfekle ile bu silahlara ait çok sayıda kovan bulundu..

Bu arada, Çiftlikköy ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş’ın eşinden boşandıktan sonra, bir süre önce yanında sekreter olarak çalışan ve olayda yaralanan Nermin İshak ile Orhangazi İlçesi’nde kiraladığı evde birlikte yaşadığı, olay günü sevgilisi ile tartışan Nermin İshak’ın kardeşlerinden yardım istediği ve tarafların bu nedenle kafeteryada buluştuğu öne sürüldü.

Haberin Devamı