Gazete Vatan Logo

Sevgilisinin uyuşturucu sevkiyatı için kızlarını kullanmış

Sevgilisinin uyuşturucu sevkiyatı için kızlarını kullanmış

KONYA’da polisin yol kontrol uygulaması yaptığı sırada durduğu hafif ticari araçta arka koltukta oturan 12 ve 6 yaşındaki iki kız çocuğunun arasındaki çuvalda 31 kilo kubar esrar ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınırken, çocukların annesinin, sevgilisinin uyuşturucu sevkiyatında aile görüntüsü vermek amacıyla kızlarını da yanına aldığı ortaya çıktı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Konya- Adana karayolunda yol kontrol uygulaması yaptığı sırada iki aracı durdurdu. Ayhan I. yönetimindeki camları film kaplı hafif ticari araçta yapılan aramada, arka koltukta oturan 2 çocuğun arasındaki çuvalda 31 kilo kubar esrar ele geçirildi. Yapılan incelemede aynı araçta bulunan Durdane T.’nin, çocukların annesi olduğu ve sürücü Ayhan I.’nın da sevgilisi olduğu belirlendi. Durdane T.’nin, sevgilisi Ayhan I.’nın yaptığı uyuşturucu sevkiyatında polise yakalanmaması için ailesi görüntüsü vermek amacıyla, boşandığı eşinden olan kızlarını da yanına aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Araştırmayı derinleştiren polis, durdurulan diğer aracın da Ayhan I.’ya öncülük ettiğini belirledi. Bu otomobilde bulunan Mehmet T. ve Musa M. de gözaltına alındı. İki kız çocuğu ise akrabalarına teslim edilmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin sorgusu sürüyor.