Gazete Vatan Logo

Sevgilisinin gazladığı otodan ölüme atladı!

Antalya’da 23 yaşındaki Hüsne Aslan, barda eğlendiği sevgilisinin tartışmalarına kızıp gazladığı otomobilden kendini dışarı attı. Başı tekerleğin altında kalan genç kız, ezilerek feci şekilde öldü.

ANTALYA’da, park halindeki otomobilde sevgilisi Şahin K. (29) ile tartışan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, araçtan inip, gitmek istedi. Ancak çok sinirlenen Şahin K. aracı aniden hareket ettirince Hüsne Aslan da atladı. Aracın arka tekeri başının üzerinden geçen Hüsne Aslan olay yerinde yaşamını yitirdi.

Gece barda eğlendiler

İddiaya göre Şahin K. ile bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapan sevgilisi Hüsne Aslan, dün gece bir barda birlikte eğlendi. Bardan çıkan iki sevgili, 07 EFK 015 plakalı otomobille seyir halindeyken tartışmaya başladı. Saat 01.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi üzerinde duran otomobilden inen Şahin K. ve Hüsne Aslan, marketten alışveriş yaptı.

Başının üstünden geçti

Otomobile bindikten sonra da tartışmaya devam eden ikiliden Hüsne Aslan araçtan inmek için kapıyı açarken, sevgilisi Şahin K. aracı çalıştırıp hareket ettirdi. Bu sırada Aslan, giden otomobilden atladı. Olayda, aracın arka tekeri Aslan’ın başının üzerinden geçti. Hüsne Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aslan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Ancak iki sokak kaçabildi

Kazanın ardından olay yerinde durmayıp kaçan Şahin K., birkaç sokak ötede yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesi alınan Şahin K., çıkarıldığı mahkemece ‘ölüme sebebiyet vermek’ suçundan tutuklandı.

SEVGİLİSİ ‘ATTI’ İDDİASI

Olayın şahidi Hüsne Aslan’ın kız kardeşi Cennet Aslan ifadesinde, Şahin K.’nın ablasıyla tartıştığını ardından darbedip otomobilden attığını iddia etti.